≫ 

Osumnjičenom za ubistvo MMA borca pritvor do 30 dana: U toku dana biće saslušan pred tužiocem

Drugi osumnnjičeni za ovo ubistvo B.D. i dalje je u bekstvu i za njim je raspisana poternica

  • 0
Uroš Stefanović

Printskrin: Youtube/Creative MMA

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Danijelu Janjošu koji se sinoć predao novosadskoj policiji, a u toku dana biće izveden pred tužioca na saslušanje. Radi se o bivšem reprezentativcu Srbije u streljaštvu, kako prenosi Blic.

Janoš je jedan od osumnjičenih za učešće u podmuklom ubistvu MMA borca Uroša Stefanovića i ranjavanja Goranje Kovačevića Goranca 2. septembra u Cankarevoj ulici, prenosi Tanjug.

Drugi osumnjičeni za ovo ubistvo B.D. i dalje je u bekstvu i za njim je raspisana poternica.

Janjošu je pritvor određen iz svih zakonskih razloga - zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom roku ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, rekla je portparolka suda Jelena Ostojin.

Više javno tužilaštvo sprovodi istragu protiv B.D. i J.D. zbog krivičnog dela teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor, kao i zbog krivičnog dela i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnim materijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA