Policija upala u kuću u Dobanovcima, našla 5 vrsta droge i pušku sa municijom, pa uhapsila mladića

Pregledom otvorenog prostora, policija je pronašla još oko kilogram marihuane koju je osumnjičeni, kako se sumnja, po dogovoru oko kupoprodaje sa za sada nepoznatom osobom tu ostavio

  • 0
Policija, hapšenje, lisice

Foto-ilustracija: Pixabay

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su oko 3,5 kilograma marihuane, oko kilogram heroina, oko 150 grama kokaina, kao i manju količinu amfetamina i hašiša i uhapsili jednu osobu. U ovoj akciji zaplenjena je i puška sa municijom.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uhapšen je M.Đ. (20).

Policija je ličnim pregledom kod osumnjičenog pronašla manju količinu kokaina i marihuane. Pretresom kuće i pomoćnih prostorija u Dobanovcima u kojoj neprijavljeno boravi, pronađeno je oko 2,5 kilograma marihuane, oko kilogram heroina, oko 150 grama kokaina, oko 100 grama amfetamina, oko 100 grama hašiša, oko osam kilograma baze za uvećanje mase, elektronska vagica, aparat za vakumiranje, puška-kratež sa sedam patrona.

Pregledom otvorenog prostora, policija je pronašla još oko kilogram marihuane koju je osumnjičeni, kako se sumnja, po dogovoru oko kupoprodaje sa za sada nepoznatom osobom tu ostavio.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA