≫ 

Polio benzinom i ženi zapalio auto, bacio ručnu bombu u dvorište muškarca: Uhapšen mladić iz Pazove

Osumnjičenom je je određeno zadržavanje do 48 časova posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi

  • 1
Požar, kola, vatra Foto: Tanjug/AP

Policija je u Staroj Pazovi rasvetila je slučaj paljenja automobila, koji se desilo pre nešto manje od godinu dana i uhapsila M. D. (22).

Sumnja se da je mladić polio benzinom i zapalio unutrašnjost automobila "fijat" žene stare 47 godina, koji je bio parkiran u njenom dvorištu, ali i da je početkom godine bacio ručnu bombu u dvorište muškarca (26), saopštila je danas PU Sremska Mitrovica.

M. D. je uhapšen zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

U požaru, inače, niko nije povređen, dok je bomba koju je bacio oštetila fasadu na kući, pa se tereti za još jedno krivično delo izazivanja opšte opasnosti, kao i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je je određeno zadržavanje do 48 časova posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA