≫ 

Daniel Janjoš glavni osumnjičeni za ubistvo MMA borca: Njegov advokat dao prvu izjavu od predaje

Drugi osumnjičeni i dalje u bekstvu

  • 0
Daniel Janjos - Lični Trener Foto: Facebook/Daniel Janjos Lični Trener

Novosađanin Daniel Janjoš koji se tereti za krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava glavni je osumnjičeni za učešće u napadu na Gorana Kovačevića Goranca i ubistvo njegovog telohranitelja MMA borca Uroša Stefanovića, piše Blic.

On se u sredu uveče predao policiji, a dan kasnije saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu gde je u prisustvu advokata izneo svoju odbranu.

- Nakon 13 dana od događaja on je odlučio da kaže šta se desilo. Niko ga nije naterao na to, sam je odlučio. Saslušan je kod postupajućeg tužioca, postupak je u toku i više od toga ne mogu da kažem - rekao je advokat osumnjičenog Predrag Ćetković, ističući da se bivši reprezentativac Srbije u streljaštvu dobrovoljno predao policiji.

Prema nezvaničnim informacijama iz tužilaštva, sada je nesporno da je Janjoš bio na mestu incidenta, te da je učestvovao u obračunu.

- Tužilaštvo i policija su na osnovu prikupljenih dokaza tokom istrage došli do zaključka da je Janjoš bio na mestu incidenta te je zbog toga za njim raspisana poternica. Svestan činjenice da postoje čvrsti dokazi protiv njega, Janjoš je odlučio da se preda policiji i da sarađuje.

Budući da je drugi osumnjičeni za učešće u ovom incidentu Dalibor Bogdanović zvani Boća i dalje u bekstvu, tužilaštvo neće iznositi bilo kakve detalje vezane za istragu koja je i dalje u toku, a policija intenzivno radi na pronalaženju begunca i privođenju pravdi – priča sagovornik upoznat sa tokom istrage.

Video: Zbog ubistva MMA borca uhapšeno 13 osoba, zaplenjeno 50.000 evra, nađeni narkotici i oružje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA