Rastao je sam sa ocem, ostao bez majke kad je bio beba: Težak život mladića koji je preminuo na bini

- Sve se dogodilo iznenada. On je izgledao sasvim normalno, ništa nije ukazivalo na to da mu nije dobro. Prvi i drugi deo nastupa je izveo najnormalnije, ali je tokom trećeg izlaska na binu samo pao - ispričale su kolege nesrećnog mladića

  • 3
tragedija, mrčajevci, mladić Foto: RINA

Veljko R. (21), član KUD "Kraljevačka riznica", koji je sinoć oko 21 čas iznenada preminuo na bini tokom nastupa na manifestaciji "Kupusijada" u Mrčajevcima, navodno je preminuo od narkotika koji su uzrokovali zastoj rada srca, navodi Blic nezvanična saznanja.

On je, kako navode, imao težak život od samog rođenja.

- Veljko je imao težak život i bio je zavisnik već godinama unazad. Bez majke je ostao kada je imao samo jednu godinu. Rastao je sam sa ocem. Nema braće i sestara... - navodi sagovornik i dodaje: - Najteže nam je bilo kada smo morali da javimo ocu. On se, mučenik, pojavio za 15 minuta. Utrčao je sav izbezumljen, slomljen od bola, plakao je na sav glas i kukao za sinom jedincem. Njegove jauke nikada nećemo zaboraviti.

Očevici ove tragedije, tačnije, članovi pomenutog Kulturno-umetničkog društva u kom je nesrećni Veljko svirao frulu, za Blic su rekli da ne mogu da se oporave od šoka koji su juče doživeli.

- Sve se dogodilo iznenada. On je izgledao sasvim normalno, ništa nije ukazivalo na to da mu nije dobro. Prvi i drugi deo nastupa je izveo najnormalnije, ali je tokom trećeg izlaska na binu samo pao. Program je odmah prekinut, svi smo bili u šoku! Hitna pomoć je stigla baš brzo. Reanimirali su ga nekoliko puta, a potom su ga odvezli u bolnicu. Kako nam je rečeno, dovezen je bez vitalnih funkcija u Urgentno odeljenje Opšte bolnice Čačak. Nije mu bilo spasa... - pričaju kolege preminulog.

Kažu da se Veljko poslednjih godinu dana povukao iz "Kraljevačkih riznica", da se retko pojavljivao i da je, navodno, počeo da se druži sa "sumnjivim" društvom.

- Dolazio je baš retko, maltene ga nismo viđali. Po ceo dan je provodio u teretani. To je sve što znamo o njemu. Prestao je da se druži sa nama... Znali smo da je godinama uzimao drogu - navode oni.

Inače, uzroke ove tragedije će utvrditi obdukcija, koja je naložena, a koja bi trebalo da bude gotova danas.

Podsetimo, dvadesetjednogodišnjem mladiću iz Kraljeva pozlilo je u subotu uveče prilikom izvođenja programa na "Kupusijadi" u Mrčajevcima i on je preminuo na putu do Opšte bolnice Čačka.

"Mladić je bez vitalnih funkcija dovezen na Urgentno odeljenja Opšte bolnice Čačak. Dugo je rađena reanimacija, ali, nažalost, nije mu bilo pomoći. On je imao zastoj rada srca, a sutra će biti urađena obdukcija kojom će biti utvrđen tačan uzrok smrti", rekla je dežurna doktorka Urgentnog odeljenja čačanske zdravstvene ustanove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CSS

    19. septembar 2021 | 13:26

    Nemaju sva deca koja odrastaju sa jednim roditeljem težak život i ne uzimaju drogu,problem mu je bio u glavi.

  • Luci

    19. septembar 2021 | 13:48

    Mnoga deca imaju oba rofitelja ali kao da ih i nemaju.

  • Vesna G

    20. septembar 2021 | 15:28

    Kada sam napisala da neko od 21god ako nema urodjenu oboljenje srca (koje se sigurno do tog uzrasta otkrijee) verovatno premine od upotrebe narkotika ili kojekakve hemije koju nabavljaju i kupuju ko zna gde,dobro me niste rastrgli.A sad izjava bliskih ljudi da koristi narkotike godinama unazad neko ko ima samo 21g.Pa kad je poceo😳?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA