≫ 

Ispovest devojke koju je navodno pretukao Sloba Snajper: Mučio me, davio, pretio mi, bilo je užasno

Sestra je pozvala policiju koja je upala u stan i spasila me. Ko zna šta bi se desilo sa mnom da nisu došli

  • 14
Slobodan Milutinović Snajper (27), vođa navijača FK Vojvodina. Foto: Privatna arhiva

Raskinuli smo i on me je u nedelju pozvao da siđem i uđem kod njega u kola da razgovaramo. Izašla sam iz stana, mislila sam da je ok da popričamo o svemu, ipak smo bili zajedno godinu dana. Međutim, odveo me je u neki stan... Satima me je tu tukao, davio, mučio...

Ovako svoju ispovest za "Blic" počinje U. J. devojka koju je, kako tvrdi, brutalno pretukao Slobodan Milutnović, poznatiji kao Sloba Snajper, iz Novog Sada, inače vođa navijača FK Vojvodina.

Nesrećna devojka, kaže da je mučenje u stanu trajalo satima i da se od Snajpera jedva spasila.

- Slomio mi je telefon, bacio karticu. Tukao me, mučio, davio, pretio mi... Bilo je užasno - priča kroz suze nesrećna devojka.

Kako kaže, znala je da je Milutinović oženjen...

- Znala sam da ima ženu... Bili smo godinu dana u vezi. Bila je to turbulentna veza, ali ovo je prvi put da me je tako mučio - kaže ona.

Kako je ispričala, Snajper ju je u tom stanu držao satima. Sve vreme ju je tukao, vređao, pretio joj. Ona je, kako kaže, na više načina pokušavala da ga smiri, da ga ubedi da je pusti, međutim nije bilo šanse.

Slobodan Milutinović Snajper, hapšenje Foto: ATV

- Teško mi je da pričam o tome, loše mi je... Toliko me je tukao, zlostavljao... Pokušavala sam da ga smirim uporno... U nekom trenutku sam uspela da uzmem telefon i sestri pošaljem lokaciju stana u kom me je držao. Ona je pozvala policiju koja je upala u stan i spasila me. Ko zna šta bi se desilo sa mnom da nisu došli... - kaže U. J. kroz suze.

- Odmah sam ga prijavila policiji. Bilo je užasno... - kaže ona.

Snajper je odmah nakon toga uhapšen i trenutno se nalazi u pritvoru.

Podsetimo, Snejpar je i početkom septembra zajedno sa svojom zakonitom suprugom uhapšen u velikoj akciji policije, u okviru koje je rasvetljeno i ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47).

Oni su uhapšeni jer su u svom posedu imali nelegalno oružje.

Snajper je u žižu javnosti došao kada je kao član Uprave FK Vojvodina uhapšen u martu ove godine u akcije policije Republike Srpske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    21. septembar 2021 | 11:59

    Bas mi te nesto zao,kao da nisi znala skim si u vezi

  • Mili

    21. septembar 2021 | 11:56

    Pametna si jako...

  • Армаггедон

    21. septembar 2021 | 12:07

    Devojko nadam se da si naučila lekciju . Kad si sa kriminalcem u vezi,onda si njegovo vlasništvo dok mu ne dosadis. I nije sve u parama,puno stvari jeste u parama ali ima jedan mali deo koji nije.Nije zlato sve sto sija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA