≫ 

Podneta krivična prijava protiv investitora u Topolskoj ulici: Objekat mora da vrati u prvobitno stanje

Imajući u vidu navedeno, naređena je hitna obustava radova do pribavljanja odgovarajuće dozvole za rekonstrukciju objekta

  • 0
Građevina, građevinski radnik Foto: Shutterstock

U postupku inspekcijskog nadzora nad izvođenjem radova u ulici Topolska 19 u Beogradu, građevinski inspektor je 20. septembra doneo rešenje kojim se investitoru nalaže vraćanje objekta u prvobitno stanje, obzirom na to da je utvrđeno da je investitor odstupio od izdatog odobrenja za adaptaciju.

Investitor je započeo postupanje po nalogu iz rešenja građevinskog inspektora, saopšteno je iz Sekretarijata za inspekcijske poslove.

Obzirom da je građeinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove vršila kontunirani nadzor na pomenutoj lokaciji, danas je utvrđeno da je investitor izveo armirano-betonske serklaže umesto drvenih greda na koje treba osloniti krovnu konstrukciju.

Imajući u vidu navedeno, naređena je hitna obustava radova do pribavljanja odgovarajuće dozvole za rekonstrukciju objekta. Takođe, podneta je odgovarajuća krivična prijava.

Video: U 15 sekundi celo krilo zgrade završilo je u rupi: Snimak trenutka rušenja zgrade na Vračaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA