Na zgradi u Zvečanu razbijena vrata, u objektu nađene dve eksplozivne naprave

Istraga je u toku

  • 3

Kosovska policija saopštila je da je danas nešto pre devet časova obaveštena da su na zgradi "Intel" u Zvečanu, gde je inače smešten Opštinski registracioni centar, razbijena vrata, a da su u objektu nađene dve eksplozivne naprave.

Navode da su patrole Policijske stanice Zvečan, istražne i forenzičke jedinice odmah izašle na teren i da je utvrđeno da je na tom objektu razbijeno jedno staklo od izloga, te da je unutar objekta primećena jedna neeksplodirana ručna granata, crne boje, nepoznate marke.

U Kosovskoj policiji naveli su da je protivdiverzioni tim izašao na lice mesta oko 10 časova, a da su posle obavljene kontrole objekta nađene dve eksplozivne naprave, koje su uništene u kontrolisanim uslovima.

Kako je saopšteno, o svemu je obavešten dežurni tužilac koji je okarakterisao krivična dela kao "neovlašćeno vlasništvo ili posedovanje oružja i "izazivanje opste opasnosti", prenosi Kosovo onlajn.

Istraga o tom slučaju je u toku, navodi se u saopštenju koje je potpisao portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović.

Video: Četvrti dan blokada na Jarinju i Brnjaku: Prištinski specijalci pretukli trojicu Srba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    25. septembar 2021 | 13:19

    Organizuje se braćo srbi i čuvajte svoje, ako treba tražite pomoć doćiče o da dežuramo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA