≫ 

Fotografije okončane filmske potere za zatvorenikom u Pazovi: Udario u policijski auto, pa sleteo u jarak

Reč je o mladiću od 21 godine koji je pre nekoliko dana pobegao je iz okružnog zatvora u Smederevu

  • 6
Potera za odbeglim zatvorenikom Foto: nsuzivo.rs

Portal "nsuzivo.rs" došao je u posed video snimka i fotografija načinjenih u trenucima nakon okončanja velike potere za odbeglim zatvorenikom u Staroj Pazovi.

Na snimku se vidi da se automobil nakon sletanja u kanal zapalio, pa su reagovali vatrogasci. Na teren je odmah izašla i hitna pomoć, ali nije bilo ozbiljnije povređenih osoba.

Ispred vozila koje je bežalo je bio policijski automobil koji je usporavao da bi ga bezbedno zaustavili, osumnjičeni je hteo da zaobiđe službeno vozilo i naleteo je na Audi A4 koji se kretao u kontra smeru, potom se odbio od "audija" i udario u policijski automobil nakon čega su oba automobila sletela u jarak pored puta. Tom prilikom oba vozila su uništena, a vozilo u kom je bio osumnjičeni se zapalilo.

Iako se prvo mislio da je u pitanju pežo, u pitanju je bio opel karavan, koji je osumnjičeni nešto ranije otuđio u Bačkom Petrovcu.

Potera je krenula iz centra Novog Sada nešto posle ponoći, a nastavila se kroz Petrovaradin, a potom preko Sremskih Karlovaca, Banstola i Inđije gde je osumnjičeni vozio gotovo 180 kilometara na čas. Sve se okončalo u Ulici kralja Petra u centru Stare Pazove, na svu sreću bez žrtava. Uviđaj na licu mesta trajao je do 4 časa i 30 minuta.

Inače, mladić star 21 godinu koji se nalazio za volanom Opela pre nekoliko dana pobegao je iz okružnog zatvora u Smederevu.

Video: Sa bakom sam vežbao matematiku: Đaci generacija svih škola osvanuli na bilbordima u Pirotu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    26. septembar 2021 | 11:58

    Potera od Novo Sada do Stare Pazove.Sta su cekali ,da mu nestane goriva. Pa zasto su rizikovali da neko nastrada u naseljenom Mestu. Imali su otvoren prostor od Banstola do Indjije.Baci jeza pa ga hvataj.

  • Nebojša

    26. septembar 2021 | 13:10

    Sramno je to da im je bezao iz Novog Sada do Stare Pazove sto govori o nesposobnosti i odsustvu komunikacije unutar policije. Elementarna logika nalaze da policija iz Novog Sada pozove policiju u Inđiji da napravi blokadu puta sa šiljcima, zaustavi saobracaj i onda nema stradanja nevinih i lupanja njihovih automobila sto ovde vidimo da je udario u A4. Nikada te KURADZIJE nisu cule za blokadu puta a ni njihovi šefovi.

  • 534

    26. septembar 2021 | 13:46

    Ko će nadoknaditi štetu za ta 3 vozila?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA