≫ 

Krvava svađa komšija oko imovine u Lebanu: Ranjen bivši sudija i njegova žena iz vatrenog oružja

U lebanskoj Hitnoj pomoći su ukazali prvu pomoć ranjenima i bračni par prevezli u Urgentni centar Opšte bolnice Leskovac

  • 1
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Z. K. (69) i njegova supruga ranjeni su nakon komšijske svađe u pucnjavi koja se desila danas nešto posle 16 sati u selu Vojlovce nadomak Lebana.

Na njih je pucao komšija, iz pištolja, a pokušaju ubistva prethodila je svađa oko neraščišćenih imovinskih odnosa.

- Lice koje je pucalo je uhapšeno, a na licu mesta se još uvek vrši uviđaj - kaže portparolka Policijske uprave Leskovac Marija Sokolović za Kurir.

U lebanskoj Hitnoj pomoći su ukazali prvu pomoć ranjenima i bračni par prevezli u Urgentni centar Opšte bolnice Leskovac.

- Muškarac je zadobio metak u stomak i desnoj natkolenici, a žena takođe u stomaku i levoj preponi. Njihovo stanje je za sada stabilno i oni su zadržani na dalja ispitivanja - navodi direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Inače, upucani Z. K. je kao sudija u veću za prekršaje u Leskovcu, bio uhapšen posle petooktobarskih promena zbog sumnje da je kao predsednik veća od 1997-2001. godine izvršio zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja službene isprave.

Video: Snimak sa lica mesta nesreće na Novom Beogradu: Tramvaj priklještio čoveka uz ogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    26. septembar 2021 | 20:37

    Tu je jedinoi krivac drzava i koja nema precizne zakone o privatnoj svojini,sto danas moze svako svakome da uzurpira imovinu a inspekcijski organi nemarni u resavanju tih stvari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA