≫ 

Uhapšen deda (82) iz Mladenovca zbog zlostavljanja deteta: Pričao joj jezive stvari i pokušao nešto još gore

Muškarcu Ž. A. određeno je zadržavanje od 48 sati

  • 2
Policija, policijska svetla, rotacija

Foto: Shutterstock

Policija u Mladenovcu uhapsila je prekjuče Ž. A. (84) iz Rabovca zbog postojanja osnova sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (11) iz istog sela.

Manijak je na ulici presreo nesrećnu devojčicu i rekao joj: "Mala, imaš mnogo dobre grudi", a onda je pokušao da je odvuče u svoju kuću. Srećom, devojčica je uspela da se otrgne od pedofila, otrčala je kući i sve ispričala roditeljima koji su pozvali policiju.

Napad se dogodio u nedelju po podne, dok je devojčica prolazila pored kuće osumnjičenog, pišu mediji.

- Starac je stajao ispred svoje kapije, kada je primetio devojčicu uputio joj je neprimerene i vulgarne komentare. Ona se uplašila i ubrzala korak, ali ju je starac zaustavio, uhvatio za ruku i počeo da je vuče ka svojoj kući - rekao je izvor i dodao:

"Prestravljena devojčica se otimala dok ju je manijak čvrsto držao za ruku i ponavljao kako ima "mnogo dobre grudi" i da će se "pobrinuti za nju u kući". Tek kada je devojčica od straha vrisnula, Ž. A. se trgao i popustio stisak, a maloletnica se otrgla i pobegla."

Prema rečima izvora lista Informer, unezverena je utrčala u kuću i majci kroz plač ispričala šta joj se dogodilo.

- Maja je odmah sve ispričala mužu, zajedno su otišli u policiju i prijavili pedofila iz komšiluka. Devojčica je poslata na lekarske preglede, a patrola policije je otišla do kuće osumnjičenog i uhapsila ga. Starac se prilikom hapšenja pravio da ne zna o čemu je reč i pitao je policajce zašto ga privode - reči su izvora.

Po nalogu Osnovnog tužilaštva u Mladenovcu, okrivljenom je određeno zadržavanje od 48 sati. Tereti se za krivično delo polno uznemiravanje, za šta mu preti do pet godina zatvora. Nakon isteka zadržavanja, straca će biti saslušnan u tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak mladenovačkog suda suda trebalo bi da odluči o eventualnom određivanju pritvora.

Video: Komšinica uhapšenog pedofila iz Niša: Moje ćerke su išle kod njega! Možda mu se pomračila svest!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    28. septembar 2021 | 23:31

    Zbog ovakvih umobolnika zalažem se da se vrati smrtna kazne. Golim rukama bi mu presudila da je moje dete u pitanju. Životinja u ljudskom obliku ne zaslužuje da živi i ugrožava dalje decu.

  • Bojan

    29. septembar 2021 | 06:24

    Dajte bre vise ljudi kad ce javnosti biti dostupne slike i podaci od tih bolesnika,ovo je 3ci slucaj u mladenovcu,barem za koji se javno zna.Prvo onaj matori sa BMWom,posle isto neki matori iz Kovacevca,sad ovaj,a kolika je Srbija,bolesnika na svaki korak,dajte to sve javno iznosite,ispada da drzava stiti ove bolesnike,cim sakrivaju njihov indetitet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA