≫ 

Nađena čaura na mestu gde je zapaljen auto Đokića: Da li su ubijeni u vozilu, ubicama se potkrala greška?

Danas stižu rezultati obdukcije

  • 22
Nestala porodica Đokić spaljeni automobil uviđaj mesto zločina Foto: D.K.

Na mestu gde je zapaljen automobil porodice Đokić, pronađena je čaura, nezvanično saznaje Telegraf.rs. Istražuje se da li ima veze sa trostrukim ubistvom porodice iz Aleksinca.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da su Đokići ubijeni u automobilu, a ne isključuje se mogućnost da je oružje imalo prigušivač, jer nema svedočenja da su se čuli pucnjevi.

Takođe, kako se sumnja, ubice su navodno pokupile čaure, jer balističko veštačenje dovodi do identifikacije oružja, jer su brazde na čauri jedinstven, kao otisak prsta. Postoji mogućnost da su ubice napravile propust, jer im je čaura ispala, kako se pretpostavlja u ovoj fazi istrage.

Danas se očekuju rezultati obdukcije kako bi se tačno utvrdilo na koji način su Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija ubijeni.

Nekoliko potencijalno osumnjičenih osoba za ubistvo Đokića, stravičnog zločina u Aleksincu, prošlo je poligraf, piše Pink.

U rasvetljavanje ubistva su uključeni svi policijski resursi, dodajući da se očekuje hapšenje ubica, dodajući da će danas će biti obavljena obdukcija, pa će se saznati uzrok smrti.

Tročlana porodica Đokić juče je pronađena mrtva na nepristupačnom terenu u ataru sela Moravac, na oko 12 kilometara od mesta gde je pronađen njihov zapaljeni automobil.

Tela su spaljena i sakrivena, a otkrivena su tako što je primećena ruka koja je virila iz šipražja. Goran je identifikovan uz pomoć otiska prsta, Gordana preko narukvice koju je nosila, dok je telo njihove ćerke bilo u neprepoznatljivom stanju.

Video: Ovde je pronađen automobil porodice Đokić: Ovako izgleda spaljeno vozilo koje je policija našla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strelac

    4. oktobar 2021 | 13:47

    Verujem da će u roku od 2 nedelje izvršioci biti uhvaćeni.. Taman da skupština izglasa i uvede smrtnu kaznu!! Vreme je!!!

  • JA

    4. oktobar 2021 | 13:52

    Ovakav hladnokrvni ubica bi glatko prosao poligraf!!!

  • Goran

    4. oktobar 2021 | 13:44

    Ovo samo kod nas ima detalje iz istrage daju u novine pa to je strasno time se ugrozava slucaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA