≫ 

Devojčice koje je ubila struja biće sahranjene sutra u Obrenovcu

Podsetimo, sestrice M. V. (7) i M. V. (5) nastradale su od strujnog udara u kupatilu

  • 1
devojcice, deca strujni udar, Foto-kolaž: Shutterstock

Sahrana devojčica koje su nastradale u nedelju popodne u Obrenovcu usled strujnog udara dok su se tuširale u kupatilu biće sutra.

Prema nezvaničnim informacijama, sahrana će biti održana u 13 sati na Novom groblju u Obrenovcu, prenosi Kurir.rs.

Podsetimo, sestrice M. V. (7) i M. V. (5) nastradale su od strujnog udara u kupatilu. U vreme jezive tragedije, koja je potresla ne samo Obrenovac i Srbiju već ceo region, majka devojčica bila je na poslu a one su sa mlađom sestrom (3) ostale same.

Užas koji se dogodio otkriven je pošto su komšije primetile poplavu u zgradi. Naime, voda iz njihovog iznajmljenog stana slivala se sve do trećeg sprata po vertikali te se sumnja da je voda nakon jezive smrti devojčica nastavila da ide iz tuša. Stanari su odmah zatvorili ventil i isključili osigurače.

Prvi u stan su ušli kumovi nesrećnih devojčica koji su dela starijih devojčica našli u kupatilu. Najmlađa je bila u dnevnoj sobi na krevetu i spavala, te srećom je bila nepovređena.

Obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastupila usled strujnog udara ali da li je od bojlera, veš mašine ili loših instalacija vodenih i električnih biće utvrđeno istragom koja je u toku.

Video: Lokomotiva na kojoj je došlo do strujnog udara koji je oborio dvanaestogodišnjeg dečaka na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    6. oktobar 2021 | 08:07

    Деца су жртве,прво зле бабе која их је избацила на улицу,злог оца,злог газде који им је за 150 е издао стан са неисправном инсталацијом...у свом овом окружењу,непријатељском,нечовечном,мајка је жртва заједно са децом.Покој душицама малених жртава зле родбине

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA