≫ 

Izašao iz auta, proverio ide li voz. Kada je krenuo, za dlaku izbegao smrt: Jeziv snimak iz Vreoca

Iako je rampa bila spuštena, uznemirujući snimak saobraćajne nezgode u Vreocima pokazuje koliko je bahati vozač imao sreće

  • 8

Na pružnom prelazu u Vreocima kod Lazarevca juče popodne voz je udario putničko vozilo, ali samo pukom srećom niko nije stradao. 

Iako je rampa bila spuštena, uznemirujući snimak saobraćajne nezgode u Vreocima pokazuje koliko je bahati vozač imao sreće, prenosi Blic.rs.

Izašao je napolje, "proverio" levo i desno, pa se vratio u auto, zaobišao spuštenu rampu i krenuo ka pruzi. A onda je naišao voz u punoj brzini.

Na sreću, zaustavio se tik uz prugu odakle je uspeo iz automobila da vidi zahuktali voz i izjuri iz vozila pre nego što je cela kompozicija "proletela" šinama. Na snimku se vidi da je voz zakačio prednji deo automobila koji se odbio nekoliko metara unazad.

Video: Opasne pruge Srbije: Alarmantni podaci o železničkim nesrećama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oni

    6. oktobar 2021 | 09:47

    Koji je to mozak na nivuo desetogodisnjaka... Spustena rampa, izlazi iz kola na prugu da vidi dal je voz u blizini pa se vraca da prodje izmedju rampi.. Sada kada puste nove vozove i pruge za velike brzine, nece ni patike ostati na takvim osobama

  • Mihailović

    6. oktobar 2021 | 09:42

    Mislite da će drugi put biti pametniji, sumnjam...jedino dok mu auto bude na popravku...

  • Marko

    6. oktobar 2021 | 09:53

    Za one koji kukaju, nema rampe na svakom prelazu.. Evo kako se dešavaju nesrece na pruznim prelazima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA