≫ 

Policija otkrila veliku prevaru: Uhapšen čovek koji je proizvodio lažni Plazma keks!

U pogonu je pronađena linija za punjenje ambalaže, štampač za štampanje na ambalaži, veća količina folije, odštampana kartonska pakovanja, kao i rinfuzni mleveni keks

  • 10
Lažna plazma MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa PU za grad Beograd efikasnim radom uhapsili su D. Č. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga.

Osumnjičeni se tereti da je u dužem vremenskom periodu, u nameri da obmane kupce, u Beogradu organizovao proizvodnju mlevenog Plazma keksa, posluživši se tuđim imenom i žigom.

Policija je na više lokacija u Beogradu pronašla u prodaji u manjim prodavnicama falsifikovan proizvod mlevene Plazme u pakovanju od 300 grama, a daljim radom i ilegalni pogon za proizvodnju ovog falsifikovanog proizvoda čiji je vlasnik osumnjičeni.

U pogonu je pronađena linija za punjenje ambalaže, štampač za štampanje na ambalaži, veća količina folije, odštampana kartonska pakovanja, kao i rinfuzni mleveni keks.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

U sprovođenju akcije na identifikaciji lica koja su se bavila proizvodnjom i stavljanjem u promet ovih falsifikovanih proizvoda zajedničke mere i radnje su preduzimali policijski službenici Policijskih uprava u Smederevu, Kragujevcu, Kruševcu, Kraljevu i Pančevu, koji su u maloprodajnim objektima na teritoriji ovih policijskih uprava pronašli veću količinu falsifikovanih proizvoda koji su privremeno oduzeti.

Policijski službenici preduzimaju dalje mere i radnje u cilju utvrđivanja odgovornosti ovih osoba, i u skladu sa tim, protiv njih će nadležnim tužilaštvima biti podnete krivične prijave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    8. oktobar 2021 | 18:20

    Meni je prosto neverovatno da covek kupi foliju , transportne kutije a da pri tome taj sto mu proda to ne obavesti odmah Bambi.Sprovodi se bas stroga procedura tih zloupotreba.Nece sigurno Avala Ada ili neka druga fabrika kartona tek tako prodati ambalazu koju Bambi koristi.Sve mi se cini da je ovo dobro organizovan lanac.Samo treba naci pocetak.

  • Index

    8. oktobar 2021 | 16:11

    Plazma maistor u zatvor a krimalci u kucni pritvor..

  • Hmm

    8. oktobar 2021 | 16:39

    Koliko prodaje opremu posto je sad u zatvoru, zanima me da nastavim njegov biznis... 🤣 Ljudi placaju radije brend a, a najmanje kvalitet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA