≫ 

Bizaran napad u Koceljevi: Nasrnuo krstom na policajce jer mu žena nije umrla?

Muškarac je savladan od strane policije i prevezen na psihijatriju

  • 2
Mladić, muškarac, devojka, sanduk leži u mrtvačkom sanduku Foto-ilustracija: Shutterstock

Bizaran slučaj napada dogodio se u  jednom selu u opštini Koceljeva, kada je S. P. (50) nasrnuo na policajce koji su došli nakon što je prijavio da mu je supruga preminula.

"Udovac" je na njih nasrnuo krstom koji je kupio za ženinu sahranu jer su mu saopštili da je ona samo bila u nesvesti i da je živa.

Kako za Telegraf.rs potvrđuju iz PU Šabac, policijski inspektor razgovarao je sa njim pre nego što je uopšte ušao u sobu u kojoj je bila njegova vanbračna supruga, kada je izašla doktorka koja je rekla da je L. P. (64) živa. Oni dodaju da je bilo evidentno da žena diše.

On je, kako pišu mediji, juče ujutru javio njihovoj ćerki da joj je majka preminula, a ona je o tome obavestila policiju, koja je po prijavi izašla na lice mesta sa doktorkom doma zdravlja koja je trebalo da konstatuje smrt. Kada je policija stigla, njihova kuća bila je puna rođaka, komšija i prijatelja koji su došli da izjave saučešće.

Kada je doktorka javila da je žena živa, policajac je ušao u sobu i uverio se da L. P. diše i da je samo bila u nesvesti.

Kako ističe sagovornik Telegrafa iz PU Šabac, on je došao da suprugu saopšti dobre vesti i da kaže da je na putu Hitna pomoć koja će njegovu suprugu da preveze u dom zdravlja, a nesuđeni udovac je pobesneo.

Umesto da mu lakne što mu je supruga živa, on je dohvatio krst koji je kupio za ženinu sahranu i njime pokušao da udari policajca. Potom je prišao policijskom vozilu i krstom razlupao stakla, pri čemu je povređen jedan policajac.

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, tužilac je delo kvalifikovao kao napad na ovlašćeno službeno lice i uništenje i oštećenje tuđe stvari, ali je muškarac, po nalogu tužilaštva prevezen na psihijatriju, gde je zadržan na posmatranju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    12. oktobar 2021 | 13:52

    Uhapsiti ga za pokušaj ubistva zene! Ko jos kupuje sanduk i opremu, organizuje sahranu a da prvo mrtvozornik nije potvrdio smrt? Javlja cerki, a ona zove policiju umesto lekara.. Nisu tu cista posla!

  • sonsi

    12. oktobar 2021 | 14:34

    Radila krstaca bato

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA