Danas sahrana bake za čije ubistvo je osumnjičen unuk: "Bože, koliko je ona njega volela"

Zločin koji je uznemirio našu zemlju ali i region dogodio je se u sredu 15.30 časova u prizemlju kuće u kojoj su živeli baba i unuk, a za vreme zločina, mladićeva rođena sestra bila je u svojoj sobi

  • 2
Ubistvo, sekira

Foto: Shutterstock

Verica N. (67) iz sela Godačica kod Kraljeva, koju je nakon svađe sekirom ubio unuk V. N. (18), biće sahranjena danas u 14 sati na lokalnom groblju. 

Niko u Godačici, ni posle dva dana, ne može da veruje šta je mladić bio u stanju da uradi, preneo je Kurir.

- Bože koliko je ona njega volela, a kako joj je vratio. Sve je bilo predodređeno njemu. Danas će baka Verica N. biti sahranjena na seoskom groblju - kaže jedna od komšinica porodice.

Podsetimo, zločin koji je uznemirio našu zemlju ali i region dogodio je se u sredu 15.30 časova u prizemlju kuće u kojoj su živeli baba i unuk, a za vreme zločina, mladićeva rođena sestra bila je u svojoj sobi.

V.N. je nakon jezivog ubistva izašao iz kuće i rekao: - Ja sam završio, sad zovite policiju! - uhapšen je ubrzo na ulici .

Komšije su objasnile da je V.N. navodno imao psihičkih problema.

- Ovo nije bio prvi put da nasrće na babu, koja je bila izuzetna žena. I povrh svega šta je on njoj radio ona ga je volela i imala razumevanja za njega. O tome svedoči i činjenica da je od ćerke, koja je udata u drugom selu, Verica ipak došla tu da vodi računa o unuku i unuci, dok su im roditelji u Sloveniji - rekla je jedna od rođaka.

Danijela N., majka osumnjičenog kaže da je njen sin trpeo maltretiranje od bake, koja ga je često "vređala, grdila i pljuvala".

- Svađa s babom počela je oko toga što nije dala da se loži kotao. Bila je namćor, počela je da ga isteruje iz sobe, držala je panj u ruci, a njemu je kliknulo nešto u glavi. On je bio dete anđeo. Od kada mu se otac razboleo i u Sloveniji čeka operaciju srca, sve je počelo da ide nekako nizbrdo. Bio je nervozan, a s babom, očevom majkom, nikako nije mogao da se složi - rekla je majka uhapšenog mladića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    15. oktobar 2021 | 12:58

    Da,da,bio andjeo,pa ubio rodjenu babu...

  • Qwer

    15. oktobar 2021 | 16:34

    E majko, majko, da si dete povela sa sobom i vaspitava ga, do ovoga ne bi došlo. Još osuđujem jadnu pokojnicu koja ga je očuvala. Sram te bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA