≫ 

Privedena Dijana Hrkalović: Trenutno je na saslušanju u Tužilaštvu

Kako se saznaje u toku je pretres njenog stana, a navodno je u toku saslušanje osumnjičene

Dijana Hrkalović

Foto: ATA Images

Nekadašnja državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova i saradnica bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića, Dijana Hrkalović, privedena je danas u Beogradu.

Kako se saznaje, njen stan je pretresan, a saslušanje u Tužilaštvu za organizovani kriminal počelo je, kako saznajemo, neštno nakon 20 sati.

Njeni advokati pojavili su se u tužilaštvu ubrzo nakon hapšenja.

Ona je navodno privedena zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici kraljice Marije.

Nekadašnja državna sekretarka, podsetimo, dovodi u vezu sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka, osumnjičenom za najteža krivična dela, kao i aferom prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice.

U martu ove godine saslušana je u prostorijama SBPOK-a zbog navodne povezanosti sa podzemljem, a tada je, prema pisanju medija, odbila poligrafsko testiranje.

Video: Snimak inspektora MUP-a osumnjičenog za odavanje istrage kavčanima i Belivuku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sascha

    15. oktobar 2021 | 18:28

    Porno faca

  • Kejli

    15. oktobar 2021 | 19:58

    Nije mi jasno kako je i dosad bila na slobodi! Zena ucestvovala u svemu,uzela papire da se oslobodi Velja,radila sta joj volja. Uhapsiti sve koji joj omogucili slobodu!!!!

  • Gogi

    15. oktobar 2021 | 18:54

    Od prvog privođenja pa do sada imala je vreme da očisti i stan i zgradu od svega sumnjivog što bi joj štetilo. A trebala je da bude i ona uhapšena zajedno sa kriminalom grupom jer velika je njena uloga u svemu tome!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA