Čovek koji je zapalio auto u Barajevu osuđen na 8 meseci zatvora

Trenutno se nalazi u pritvoru iz koga će direktno otići na služenje zatvorske kazne

  • 1
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

N.G. (31) i G. D. (34) uhapšeni su zbog sumnje da su u Barajevu u julu ove godine zapalili automobil marke "nisan mikra".

Sumnja se da je N.G. zapalio vozilo dok se G.D sumnjiči za da ga je dovezao do vozila koje je zapaljeno.

Nezvanično, osumnjičeni su identifikovani i uhapšeni zahvaljujući operativnom radu OJT u Mladenovcu, policijskih inspektora PU za grad Beograd i policijske stanice Barajevo.

- N. G. je identifikovan i uhapšen na osnovu DNK tragova koji su pronađeni tokom uviđaja. On je na saslušanju u OJT u Mladenovcu priznao, da je zapalio vozilo, odnosno izvršenje krivičnog dela - objasnio izvor Kurira.

Kako je navedeno, on je odmah osuđen na 8 meseci zatvora.

- Trenutno se nalazi u pritvoru iz koga će direktno otići na služenje zatvorske kazne. Osumnjičeni za saizvršilaštvo G. D. je identifikovan i uhapšen, ali je na saslušanju je negirao izvršenje krivičnog dela. Na predlog Tužilaštva njemu je Sud odredio pritvor do 30 dana - rekao je  sagovornik i dodao da se sumnja da je G. D. izvršioca dovezao na lice mesta i pokazao koje vozilo treba da zapali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA