Trostruki ulov saobraćajaca noćas u Beogradu: Vozili pod dejstvom kokaina i bez dozvole

Saobraćajna policija je u Karađorđevoj ulici isključila je iz saobraćaja dvadesetšestogodišnjeg muškarca, za kojim je bila raspisana poternica

  • 4
Saobraćajna policija, kontrola saobraćaja Foto: MUP

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu su isključili noćas iz saobraćaja tri vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, psihoaktivnih supstanci, bez vozačke dozvole, a jedan priveden po nalogu za izdržavanje zatvorske kazne, saopštio je MUP.

Oko ponoći u Cara Dušana policija je zaustavila vozilo, kojim je upravljao četrdesetogodišnji muškarac i droga testom utvrdila da je vozio pod dejstvom kokaina i kanabisa, kao i da je vozio bez vozačke dozvole. On je doveden u službene prostorije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Oko dva časa, saobraćajna policija u Karađorđevoj ulici isljučila je iz saobraćaja dvadesetšestogodišnjeg muškarca, za kojim je bila raspisana poternica. Takođe, alkotestiranjem vozača utvrđeno je prisustvo 0,77 promila alkohola u krvi, dok je droga test pokazao da je pozitivan na kanabis. Vozač je doveden u službene prostorije i po nalogu upućen na zadržavanje zatvorske kazne.

Sat vremena kasnije, policija je zaustavila dvadesetogodišnjeg vozača "opel korse" i droga testom je utvrdila da je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa. Vozač je zadržan u službenim prostorijama i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zz

    16. oktobar 2021 | 11:01

    Ko to prodaje kad velju uhapsili

  • Uroš

    16. oktobar 2021 | 11:14

    Čisto da znate deco, marihuanu je ovim testom moguće detektovati čak do 72h posle konzumacije. Naravno, zavisi od mnogih faktora ali da kažemo da će 24h posle konzumacije sigurno biti detektovana. Razmislite o ovome kada sedate za volan.

  • Mlinnexx

    16. oktobar 2021 | 12:15

    Zasto meni neko ne sipa drogu u piće 🤣🪗

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA