≫ 

Horor u Lajkovcu: Sin ubio oca, udario ga u glavu

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 11
Les, mrtvak, mrtvacnica, mtrav covek

Foto-ilustracija: Shutterstock

Lajkovačka policija je uhapsila B. S. (40) iz Lajkovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Prema našim informacijama, njemu je određeno zadržavanje i sproveden je u KPZ. O ovom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo.

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je on, u porodičnoj kući, oštrim predmetom udario u glavu sedamdesettrogodišnjeg oca, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Video: Užas u Ukrajini: Otac izbo, pa zapalio sina u stanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Q

    18. oktobar 2021 | 11:50

    Boim se da ce sve vise i vise ubistava i samoubistava biti, dve godine smo pod pritiskom, svaki dan crna hronika, tenzija, nemastinja, truju nas iz vazduha, a i hranom, dobro smo i zdravi i normalni sta jedemo

  • Nole

    18. oktobar 2021 | 11:46

    Familije se svaki dan ubijaju, a mi kritikujemo migranta koji ukrade lubenicu i podeli svojoj gladnoj deci. Sta je sa nama?

  • Nekooo

    18. oktobar 2021 | 12:47

    Ovo je vreme strasno doslo neme vise ni sramote ni postovanja vise nam nista nije sveto i nije ni cudosto sve ide bestaga drugim recima u propasttt

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA