≫ 

U toku je saslušanje uhapšenih Belivukovih "Principa": Odlučuje se o njihovom pritvoru

Terete se za 2 ubistva

  • 0
Hapšenje saradnika Veljka Belivuka Printskrin: Youtube

Dvojica pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, poznata kao "Principi" popodne će biti saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal, rečeno je u tom tužilaštvu, prenosi Tanjug.

Nakon saslušanja osumnjičenih S.R. (33) i D.M. (32) tužilaštvo će saopštiti da li će tražiti od suda da im odredi pritvor.

Njih dvojica se terete za krivična dela teško ubistvo Nikole Mitića i Zdravka Radojevića u avgustu i novembru prošle godine, saopštilo je sinoć Ministarstvo unutrašnjih poslova.

S.R. se tereti da je, zajedno sa Belivukom,m Miljkovuićem i još devetoricom pripadnika grupe - B, D. T, V. D, N. S, S. L, V. G, A. S, S. R i B. H, 10. avgusta prošle godine oteo Mitića, kojeg su zatim odveli u naselje Ritopek i tamo ga, kako se sumnja, ubili.

Osumnjičeni D. M. se tereti da je, 10. novembra prošle godine ubio Zdravka Radivojevića.

Kako se sumnja, obojica osumnjičenih su višestruki izvršioci teških krivičnih dela i istaknuti članovi organizovane kriminalne grupe koja je delovala pod velom navijačke grupe "Principi, a koju su predvodili Belivuk i Miljković.

Prošlog petka Specijalni sud je potvrdio optužnicu protiv 30 pripadnika ove grupe, koaj se tereti za pet teških ubistava, otmice, oružje, drogu, silovanje.

Video: Akcija hapšenja dvojice saradnika Veljka Belivuka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA