≫ 

Policajac Nikola o 2 slučaja koja su ga najviše potresla: Ubila se trudnica, mladić pucao sebi u glavu

U Srbiji se godišnje u proseku ubije 1.460 osoba, odnosno čak 4 dnevno

  • 2
SRBIJA KORONAVIRUS MERE

Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

Nenad M. star 36 godina izvršio je samoubistvo 14. avgusta prošle godine u svom stanu u Ulici cara Dušana u Zemunu. Policijski službenik Nikola Stanić prisetio se tog događaja, intervencija koje nikada neće zaboraviti. Drugo je samoubistvo devojke koja je bila u drugom stanju.

Samoubistvo o kojem priča Nikola Stanić dogodilo se 14. 08. 2020 u Ulici Cara Dušana kada je N.M. (36) pucao sebi u glavu. Pucanj su čuli njegovi baba i deda i prijavili policiji, preneo je Kurir.

Prisećajući se tog događaja objasnio je da mu ne izlazi iz glave povreda koju je N. M. sebi napravio u trenutku kada je pucao u sebe.

- Izgledalo je kao da pola glave nema, a davao je znake života. Nosili smo ga zajedno sa ekipom hitne pomoći. Noisli smo ga niz stepenice. U tom trenutku razmišljaš da li oseća bol ili bilo šta - kaže Stanić.

Mladić je za sobom ostavio oproštajno pismo u kom je naveo da mu je žao što je vreme posvetio osobama koje to nisu zaslužile.

Još jedan slučaj koji je ostao urezan u pamćenje je smrt mlade žene čije su telo pronašli pored automobila nedaleko od autoputa. Drama i ono što je ovaj slučaj učinilo još težim je dolazak njenog verenika na lice mesta.

- Slučaj koji verovatno takođe neću zaboraviti je smrt mlade žene. U svojoj karijeri nagledao sam se različitih stvari, ali ovaj je posebno bio težak. Prvo što je reč o mladoj ženi koja je počinila samoubistvo, a drugo je njen verenik koji je pored njenog tela slomljen od bola i tuge jecao sve vreme. Kroz suze nam je objasnio da je bila trudna. Njegova bol naterala mi je suze na oči - objasnio je Stanić i dodao da je u tom trenutku pomislio na svoju porodicu i drage ljude te ga je bol ovog čoveka baš pogodila.

U Srbiji se godišnje u proseku ubije 1460 osoba, odnosno čak 4 dnevno. Naša zemlja zauzima neslavno 13. mesto u svetu po broju suicida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Normala

    19. oktobar 2021 | 15:51

    Vise neqo u saobracaju preduzmite nesto

  • Zoran

    19. oktobar 2021 | 13:56

    Kako se tek oseća forenzičar koji vrši uviđaj i mora biti u fizičkom kontaktu sa preminulima, a da ne pričam kakav je osećaj vršiti uviđaj bebi od godinu dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA