≫ 

U toku je akcija hapšenja ostalih navodnih članova kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića

Tužilaštvo za organizovani kriminal dobilo je danas krivičnu prijavu o proširenju istrage protiv Belivuka, Miljkovića i pripadnika njihove kriminalne grupe zbog otmica i ubistava

  • 3
Veljko Belivuk, Velja Nevolja, Marko MIljković, Ritopek, zaplenjeno oružje Foto: MUP Srbije

U toku je velika akcija MUP na hapšenju preostalih članova kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića zbog otmica i ubistava Nikole Mitića (33) i Gorana Mihajlovića (22), potvrđeno je Tanjugu.

Tužilaštvo za organizovani kriminal dobilo je danas krivičnu prijavu o proširenju istrage protiv Belivuka, Miljkovića i pripadnika njihove kriminalne grupe zbog otmica i ubistava.

Tanjugu je ranije danas rečeno u tom Tužilaštvu da će dvojica pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, poznata kao "Principi", popodne biti saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Nakon saslušanja osumnjičenih S.R. (33) i D.M. (32) tužilaštvo će saopštiti da li će tražiti od suda tražiti da im odredi pritvor.

Njih dvojica se terete za krivična dela teško ubistvo Nikole Mitića i Zdravka Radojevića u avgustu i novembru prošle godine, saopštilo je sinoć Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Prošlog petka Specijalni sud je potvrdio optužnicu protiv 30 pripadnika ove grupe, koja se tereti za pet teških ubistava, otmice, oružje, drogu, silovanje...

Video: Akcija hapšenja dvojice saradnika Veljka Belivuka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    19. oktobar 2021 | 15:43

    Ugasise jos jednu partizanovu frakciju

  • Miša

    19. oktobar 2021 | 16:17

    Ni reč o narko dilerima. Morate uhapsiti bar još 300 bandita po gradovima Srbije, koji su članovi ove bande. I krivci za ubistva biće u zatvorima, i presećićete lanac snabdevanja drogom. Jednim udarcem, dve muve. Na slobodi je još više stotina njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA