≫ 

Potvrđena presuda od 20 godina zatvora za ubistvo u Pržaru kod Vranja

Ubistvo se dogodilo 2017. godine u ugostiteljskom objektu, a osuđeni Ivan Mihajlović (35) je uhapšen iste večeri nakon ubistva

  • 0
Sudjenje, sud , sudski cekic, pravda, sudija

Foto: Shutterstock

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu vranjskog Višeg suda po kojoj je 35-godišnji Ivan Mihajlović iz tog grada osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva tada 51-godišnjeg Voje Spasića, navode Južne vesti.

Mihajlović je prvostepeno osuđen 2019. godine, takođe na 20 godina, ali je Apelacioni sud u Nišu tu presudu ukinuo početkom 2020. godine, a nakon ponovljenog postupka, osuđen je sada i pravosnažno na identičnu visinu kazne.

- Odbijaju se kao neosnovane žalbe optuženog i njegovog branioca i potvrđena je presuda suda u Vranju. On je oglašen krivim za krivično delo teško ubistvo, a pored ubistva je doveo u opasnost živote više drugih lica. Drugo delo je nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja, konkretno nošenje pištolja, pa je osuđen na jedinstvenu kaznu u trajanju od 20 godina - objašnjavaju u Apelacionom.

Osuđeni Mihajlović je od 25. novembra u pritvoru i taj period proveden u pritvoru se uračunava u kaznu zatvora.

Ubistvo se dogodilo 2017. godine u ugostiteljskom objektu Pržar nadomak Vranja, a Mihajlović je uhapšen iste večeri nakon ubistva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA