≫ 

Uhapšena po nalogu tužilaštva: Nadrilekarka privedena po povratku iz Hrvatske

Lončar je najpre bila prošle nedelje u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj nakon što su je inspektori uhvatili kako u jednom kozmetičkom salonu pruža usluge bez potvrde rada za strance

  • 1

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je uhapšena Olgica Lončar zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom, odnosno estetskim uslugama bez licence, saopšteno je iz tužilaštva.

Krivičnu prijavu protiv Olgice Lončar i njeno dvoje saradnika iz salona "Solotubeleza" Trećem osnovnom tužilaštvu tada je podnelo Udruženje Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije "SESIAM", nakon čega je ovo tužilaštvo naložilo policiji prikupljanje svih potrebnih dokaza kako bi se odlučilo po prijavi, prenosi Tanjug.

Lončar je najpre bila prošle nedelje u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj nakon što su je inspektori uhvatili kako u jednom kozmetičkom salonu pruža usluge bez potvrde rada za strance.

Nakon saslušanja u policijskoj stanici u Slavonskom Brodu ona je puštena iz pritvora, ali je po povratku u Srbiju, nakon pretresa na carini, privedena.

Ona se sumnjiči da je ubrizgavala dermalne filere pacijentkinjama bez potvrde rada za strance.

Tužilaštvo je saopštilo da se tereti za krivična dela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i za neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

MUP: Uhapšena zbog nadrilekarstva i nadriapotekarstva

Kako je saopštio MUP, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su O. L. (47) zbog sumnje da je izvršila krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo.

Sumnja se da je ona, početkom avgusta prošle godine, u neregistrovanom objektu u Novom Beogradu, bez odgovarajuće stručne spreme i licence za doktora medicine i stomatologije, pružala estetske medicinske usluge oštećenoj.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova, i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laloš

    20. oktobar 2021 | 15:36

    Za primer odrapiti veliku novčanu kaznu i 5, god, zatvora uz obavezan teški fizički rad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA