≫ 

Saslušan osumnjičeni za ubistvo oca u Lajkovcu: Preti mu zatvorska kazna i do 15 godina

Za krivično delo ubistvo Krivični zakonik propisuje kaznu zatvora od pet do petnaest godina

  • 0
Ubistvo, ilustracija Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Shutterstock

Protiv B.S. (40) iz Lajkovca, koji se sumnjiči da je udarcem usmrtio svoga oca, u ponedeljak je podneta krivična prijava, potvrđeno je za Telegraf.rs iz Višeg javnog tužilaštva u Valjevu.

- Od strane PS Lajkovac dana 18.10.2021. godine podneta je krivična prijava protiv B.S. iz Lajkovca zbog osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.

Takođe, kako su dalje naveli, osumnjičeni je juče i saslušan.

- Dana 19.10.2021. godine osumnjičeni je saslušan pred zamenikom javnog tužioca ovog tužilaštva i od strane postupajućeg zamenika javnog tužioca sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu stavljen je predlog za određivanje pritvora prema osumnjičenom, iz razloga predviđenih čl. 211. st. 1. tač. 3. i 4. ZKP - rečeno je.

Po navodim iz VJT  Valjevo, istraga će biti sporevedena, a za krivično delo ubistvo Krivični zakonik propisuje kaznu zatvora od pet do petnaest godina.

Podsećamo, sumnja se da je B.S. u porodičnoj kući, oštrim predmetom udario u glavu sedamdesettrogodišnjeg oca, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA