≫ 

Uhapšen napadač sa Zvezdare: Ukrao deki novac od kredita, u stanu mu pronađen heroin

Podsećamo, napadač je starijeg čoveka oborio na zemlju i na sve moguće načine pokušavao da izvuče novac iz njegovog džepa

  • 24
Napad pljacka Printskrin: Instagram/moj_beo_grad

Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su B. M. (36) neposredno nakon što je, kako se sumnja, na ulici na Zvezdari presreo šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i oteo mu 245.000 dinara.

Uhapšeni B. M. se tereti da je juče oko 14.20 časova u Ulici Petra Kolendića u Beogradu oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca oborio na zemlju, pa iz džepa njegove jakne uzeo veću sumu novca i pobegao. Na osnovu snimaka koji su se pojavili i na društvenim mrežama, policija je ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

Pretresom stana u kojem je boravio osumnjičeni pronađeno je 1.200 evra koje je, kako se sumnja, otetim novcem prethodno kupio u jednoj menjačnici. Kod B. M. je pronađen i paketić sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin. Policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, nastavlja rad na ovom slučaju.

Podsećamo, napadač je starijeg čoveka oborio na zemljui i na sve moguće načine pokušavao da izvuče novac iz njegovog džepa. Međutim, stariji čovek je bio zgrčen i pružao je otpor nasilniku, svojim nogama je stisnuo i prignječio se uz njegovu levu nogu.

Ali lopov, ipak na kraju, uspeva da pobegne, dok stariji čovek ostaje da leži na trbuhu, pogledom u njega.

Vulin čestitao na akciji

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i njegovu porodicu i čestitao operativcima Policijske uprave za grad Beograd i Policijske stanice Zvezdara na izuzetnoj brzini i efikasnosti kojom je rasvetljeno i ovo krivično delo.

- U Beogradu ne može da bude dobrih i loših delova grada. Svaka ulica mora da bude bezbedna, nijedan građanin Beograda i Srbije ne može da bude bez zaštite i

ne može da bude predmet izvršenja krivičnih dela, a da se krivična dela ne rasvetle.

U Beogradu nema dobrih i loših delova, svi Beograđani zaslužuju da budu podjednako čuvani, podjednako bezbedni i da mogu da žive normalno sa svojom decom i porodicama - rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Video: Aleksandar Vulin obišao 64-godišnjeg muškarca koga su pokrali na sred ulice: Osumnjičeni je uhapšen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA