≫ 

Nišlije krenule u šoping turu u Istanbul, autobusom u kom je skriveno više od 50 kg droge

Carinici su zamolili putnike da napuste autobus, a kada su u razgovoru sa njima saznali da su oni to putovanje dobili gratis, bio je to dodatan razlog za detaljan pregled

  • 0
Marihuana, autobus

Foto: Uprava carina

Carinici su na prelazu Gradina uspeli da spreče pokušaj krijumčarenja 53 kilograma marihuane skrivene u fabričkim šupljinama jednog autobusa.

Droga je otkrivena kada je na red za izlaznu kontrolu iz zemlje pristigao autobus niških registarskih oznaka, pun putnika koji su krenuli na šoping turu u Istanbul, saopštila je Uprava carina.

Carinici su zamolili putnike da napuste autobus, a kada su u razgovoru sa njima saznali da su oni to putovanje dobili gratis, bio je to dodatan razlog za detaljan pregled.

- Kontrolom unutrašnjosti vozila otkrivene su nepravilnosti u podu prednjeg dela autobusa, tačnije u prvom redu sedišta odmah iza vozačevog mesta. Kada su carinici podigli podnu oblogu bilo je jasno da se u podu krije šupljina koja je namenski napravljena za krijumčarenje.

O celom slučaju obavešteni su policija i Tužilaštvo, a detaljan pregled i vađenje paketa sprovedeno je nakon što je to odobrio javni tužilac koji je ubrzo pristigao na lice mesta.

Video: Akcija policije kao iz filmova: Uleću u naselje, preskaču ogradu i hapse dilere heroina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA