≫ 

Komšije o stradanju dvojice mladića kod Apatina: "Majka jednog od njih ne može reč da izusti"

Nedavno je na kući ubijenog N.D. osvanuo grafit "vrati deset posto", pa se još utvrđuje da li su motiv eventualni dugovi

  • 0
Ubica i samoubica Apatin Printskrin: Facebook

S. Z. (26) iz Prigrevice kod Apatina hicima iz pištolja ubio je svog sugrađanina N. D. (34), a potom se razneo bombom.

U roku od samo pola sata, porodice ubijenog i ubice iz Prigrevice, sela kod Apatina, zavijene su u crno.

Iz još neutvrđenih razloga, S. Z. došao je u utorak po podne u kuću svog poznanika N. D. i ispalio u njega nekoliko hitaca iz pištolja. Potom je seo u automobil i krenuo ka svojoj kući, ali je skrenuo na obližnji atarski put i aktivirao ručnu bombu, prenose Novosti.rs.

Iako je Hitna pomoć stigla vrlo brzo, nije mogla ništa osim da konstatuje smrt dvojice mladića. Obe porodice su u Prigrevicu došle iz Like posle "Oluje". Borile su se sa svim teškoćama, a sada ih je zadesila nova tragedija.

- Molimo vas, ne idite kod majke. Sama je N.D. i još jednog sina odgajila. Ne može reč da izusti - kaže kratko jedan od komšija u izbegličkom naselju u Ulici Stojana Matića.

- Svi smo zatečeni, znali smo ih obojicu. N.D. je radio u pilani, fin mladić, imao je težak život, ali je bio veseljak, glavni na Krajiškim večerima i Ličkom višeboju - kaže komšija.

Meštani, ipak, tvrde da je sigurno postojao neki razlog zbog kog se S.Z. odlučio na ovaj stravičan potez. Nedavno je na kući N.D. osvanuo grafit "vrati deset posto", pa se još utvrđuje da li su motiv eventualni dugovi.

Video: Devojka (20) ubila dedu: Zadala ubode nožem, sa lisicama na rukama otkrila motiv

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA