≫ 

Otac osumnjičenog za ubistvo Đokića ranije pričao za Telegraf: Žao mi ih i nezgodno mi

Policija je večeras saopštila da je privela osumnjičenog za učešće u ubistvu troje Đokića iz Aleksinca

  • 16

Osumnjičen i priveden za ubistvo tročlane porodice Đokić je brat Gorana Đokića, Goran Džonić. Kako je večeras saopštio MUP, policija je privela jednu osobu za koju se osnovano sumnja da je učestvovala u monstruoznom ubistvu tročlane porodice Đokić u selu Moravac kraj Aleksinca.

Osumnjičeni za ubistvo i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Osumnjičeni je živeo u blizini ubijene porodice. Kako se navodi, reč je o bivšem vatrogascu u penziji. Često je prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu.

Kako se saznaje iz istrage, unapred je sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Dok je trajala potraga za porodicom Đokić, reporter Telegrafa je pričao sa članovima porodice i komšijama iz Moravca. Ispostavilo se da je među tim ljudima bio i otac osumnjičenog za ubistvo.

- Nisam ništa čuo da imaju neki problem i slagali su se jedni s drugima, rekao je reporteru Telegrafa osumnjičeni tokom dana kada je trajala potraga za njegovim bratom i porodicom. Čuo sam da je u nedelju bio ovde kod majke. Nikad nisam čuo da je imao nekih problema, javljao se meni uvek i ja njemu, k'o rođaci. Žao mi ih i nezgodno mi, premišljavamo te ovo, te ono, da su negde još živi, da su ga teroristi uhvatili, možda ga puste, to mi kontamo - rekao je tada otac osumnjičenog. Na pitanje šta se priča po selu, kaže da ništa ne zna da je tek izašao van kapije. Svako je uznemiren - rekao je tada otac osumnjičenog.

Kako je saopštio MUP, pronađena je i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Video: Prošli smo putem kuda se kretala porodica Đokić pre nego što im se izgubio svaki trag

Video: Rekonstrukcija zločina koji je zgrozio Srbiju: Đokići su likvidirani brzo, tiho, u blizini naselja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovic

    21. oktobar 2021 | 22:17

    Sutra podnosim preticiju za iseljenje ove porodice iz naseg mesta

  • Ja

    21. oktobar 2021 | 22:47

    Posmatrajuci taj narod tamo i njihove izjave prosto sam zgranuta koliko prostih i nepismenih ljudi mi imamo u Srbiji. Blizak rodjak daje tako nenormalne i glupe izjave neverovatno, rodjaci mu nestali a on kaze neprijatno mu i sumnja na teroriste!???

  • Mila

    21. oktobar 2021 | 22:43

    Iskreno ovaj osmeh dok prica a bliza rodbina nestala uz toi dete sanjima....realno sumnjivo...treba i ovog na poligraf

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA