Snaja ubijenog Gorana nakon hapšenja osumnjičenog: Ko mi ubi dete, da mu oči izvadim!

Kako nam je večeras rekla Goranova snaja Verica Đokić, ne zna ko je podigao ruku na "ono njeno malečko dete od 25 godina"

  • 6
Verica Đokić Porodica Đokić Foto: Telegraf.rs/D.K.

Osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, Gorana, Gordane i Lidije iz Aleksinca priveden je večeras. Reč je o Goranovom bratu od tetke, koji je vatrogasac u penziji. On je često prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automoboilu. Osumnjičeni je navodno unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Kako nam je večeras rekla Goranova snaja Verica Đokić, ne zna ko je podigao ruku na "ono njeno malečko dete od 25 godina". Kako nam je rekla, policiju večeras nije videla u selu, jer nije bila tu.

- Da znam ko je to uradio da mom detetu mu oči izvadim! To je naše dete! Nismo pri sebi! - rekla je Goranova snaja Verica potvrdivši da Goran ima brata od tetke kog mediji sumnjiče za masakr.

Podsetimo, policija je večeras privela jednu osobu za koju se osnovano sumnja da je učestvovala u monstruoznom ubistvu tročlane porodice Đokić u selu Moravac kraj Aleksinca.

Kako je saopštio MUP, pronađena je i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Podsetimo, Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. Njihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka, i vozilo i tročlana porodica kao da je u zemlju propala.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile.

Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

Najpre je u selu Tešica pronađen njihov zapaljeni "pasat", a nekoliko sati kasnije i njihova tela u blizini divlje deponije u Moravcu.

Video: Prošli smo putem kuda se kretala porodica Đokić pre nego što im se izgubio svaki trag

Video: Ovde je pronađen automobil porodice Đokić: Ovako izgleda spaljeno vozilo koje je policija našla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. oktobar 2021 | 22:04

    Ogledalo nase stvarnosti,cemer ,smrt i jad,hocemo li videti svetlost u ogledalu to zavisi samo od nas samih i spremnosti kao pojedinca,drustva ,drzave da se uhvatimo u kostac sa problemom i pogledamo istinu u oci

  • Mrcke

    21. oktobar 2021 | 23:20

    Ali ovaj imao bunkere na kolima, sacuvaj Boze...koja bolesna kompletna prica.

  • Lea

    22. oktobar 2021 | 01:14

    Ko će koga ako neće svoj svoga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA