≫ 

Ovo je osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca: Bio je na sahrani, ponašao se čudno

Osumnjičeni se prema rečima prisutnih čudno ponašao na sahrani

  • 49
Goran Džonić Porodica Đokić

Foto: Privatna arhiva, Facebook/Goran Dzonic

Osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca - Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije - rođak je ubijenih, Goran Džonić, saznaje Telegraf.rs.

Kako je prethodno saopštio MUP, privedena je jedna osoba za koju se osnovano sumnja da je učestvovala u ubistvu Đokića u selu Moravac kraj Aleksinca.

Kako je saopštio MUP, pronađena je i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki značajni predmeti.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Kako saznajemo, osumnjičeni Goran Džonić bio je na sahrani Đokića, a očevici navode da se čudno ponašao, te da se umesto da izjavljuje saučešće, pozdravljao sa prisutnima. Sin mu je navodno sugerisao da se čudno ponaša, na šta je Džonić odvratio da ne zna šta mu je.

Inače, osumnjičeni je dijabetičar. Ljudi iz njegovog okruženja navode da se u poslednje vreme ukupno ponašao čudno.

Video: Vulin: Priveden osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić

Osumnjičeni je bivši vatrogasac. U noći ubistva supruzi je kazao da ide na pecanje. Kako saznajemo, često je pecao na Moravi koja je vrlo blizu mesta gde je porodica spaljena.

Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. Njihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka, i vozilo i tročlana porodica kao da je u zemlju propala.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

Video: Rekonstrukcija zločina koji je zgrozio Srbiju: Đokići su likvidirani brzo, tiho, u blizini naselja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    21. oktobar 2021 | 21:41

    Ovom kretenu treba dat doživotnu robiju momentalno zasto da ubije dete nikrivo ni dužno samo doživotna robija i smrtna kazna treće nema

  • DARKO 100%

    21. oktobar 2021 | 21:39

    Ovo nije prvi slucaj gde je rodjak ubio svoje rodjake ,bliznje ili daljne ali jeste signal koliko su se vrednosti drustvene promenile nekad i sad,jer drustvo iskrivljene svesti nemoze nikad dostici nivo blagostanja ,mira i srece

  • Mixx

    21. oktobar 2021 | 21:59

    Ne verujem da neko moze biti takav d. da misli da ga policija nece provaliti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA