≫ 

Osumnjičeni i Đokići imaju zajedničku fotografiju: Goran ih zvao na rođendan unuke

Osumnjičeni za ubistvo Đokića je Goranov rođak

  • 4
Goran Džonić Porodica Đokić zajednička Foto: Privatna arhiva

Osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić uhapšen je sinoć u Moravcu, a postoji i fotografija na kom se nalazi na fotografiji sa porodicom Đokić. Reč je o proslavi rođendana unuke Gorana Džonića.

Na fotografiji Džonić i njegova supruga i mala unuka zajedno sa Đokićima izgledaju kao da su im oporodični odnosi bili skladni. Niko nije mogao da očekuje da će Goran da naudi ne samo bratu, već i njegovoj suprugi i ćerki i to na tako monstruozan način.

Podsetimo, priveden je osumnjičeni, brat od tetke ubijenog Đokića, Goran Džonić, bivši vatrogasac, koji je živeo na samo stotinak metara udaljenosti od žrtava.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je nakon svirepog ubistva iz sefa u kolima Đokića uzeo oko 30.000 evra. On je, navodno, prilikom hapšenja za ubistvo optužio svoje sinove.

Na sahrani se čudno ponašao

Osumnjičeni G. DŽ. se, kako smo ranije saznali, čudno ponašao na sahrani svojih rođaka.

Očevici navode da se, umesto da izjavljuje saučešće, pozdravljao sa prisutnima. Sin mu je navodno sugerisao da se čudno ponaša, na šta je G. DŽ. odvratio da ne zna šta mu je.

Podsetimo, porodica Đokić je poslednji put viđena u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. Njihov "folksvagen pasat" crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka i vozilo i tročlana porodica kao da su u zemlju propali.

Tela porodice Đokić pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

Video: Rekonstrukcija zločina koji je zgrozio Srbiju: Đokići su likvidirani brzo, tiho, u blizini naselja

Policija je sinoć privela jednu osobu za koju se osnovano sumnja da je učestvovala u monstruoznom ubistvu tročlane porodice Đokić u selu Moravac kraj Aleksinca.

Goran je osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra presreo rođake prilikom povratka iz sela Moravac kući u Aleksinac i na još neutvrđen način naveo ih da odu do zabačenog područja zvanog "Dudine Bare". Tamo je ubio sve troje, tela zapalio, a zatim ih bacio u jamu. Njihovo vozilo odvezao je 12 kilometara dalje u priobalje Južne Morave na području Tešice i zapalio ga. Navodno je osumnjičen jer je na imanju jednog od sinova pronađen ukradeni novac i neki predmeti koji ga povezuju sa zločinom.

Video: Vulin: Priveden osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    22. oktobar 2021 | 09:41

    Kako njegova supruga i sinovi nisu primetili baš ništa? Možda su i oni umešani? Celu porodicu ispitati. Ipak je zakopao novac u dvorištu? Kopao je rupu...itd...

  • DARKO 100%

    22. oktobar 2021 | 09:39

    Danas ljudima nista nije sveto,drustveno moralno posrnuli ljudi su pokazali osobine gore od zveri

  • V8

    22. oktobar 2021 | 10:04

    Zatvoriti i ključ baciti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA