≫ 

Osumnjičeni za ubistvo Đokića hteo da bude političar: Bio kandidat za odbornika

Džonić je na listi bio u društvu učitelja, profesora, doktora nauka, preduzetnika, ekonomista i građevinskih inženjera

  • 7
Goran Džonić Porodica Đokić Foto: Facebook/Goran Dzonic

Goran Džonić iz Moravca, osumnjičen da je počinio svirepo ubistvo tročlane porodice Đokić, inače njegovih rođaka, nalazio se na odbornoj listi za Aleksinac jedne političke stranke.

Džonić je na listi bio u društvu učitelja, profesora, doktora nauka, preduzetnika, ekonomista i građevinskih inženjera iz Aleksinca, Tešice, Moravca, Žitkovca i drugih mesta aleksinačke opštine.

S obzirom na to da je Goran osumnjičen za svirepo ubistvo svojih rođaka, na budućim listama za aleksinačke odbornike verovatno se neće naći.

Podsetimo, osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, s obzirom na to da su Đokić i Džonić braća. Nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić. Osumnjičeni Džonić inače ima dvoje dece i u svom kraju je važio za prekog čoveka.

Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. Njihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka, i vozilo i tročlana porodica kao da je u zemlju propala.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

Video: Policija navodno pronašla novac u zaraslom voćnjaku iza kuće Džonićevog sina

Video: Rekonstrukcija zločina koji je zgrozio Srbiju: Đokići su likvidirani brzo, tiho, u blizini naselja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jecka

    22. oktobar 2021 | 12:02

    A oči ste mu zamaglili kao da je maloletnik u pitanju. E svašta! Kao da onima koji ga poznaju ovako nije prepoznatljiv. Nama ostalima ionako nista ne znači njegova mišja faca sem što smo srećni što je uhvaćen u sopstvenom zlu!

  • Olja

    22. oktobar 2021 | 11:33

    Auuuu ljuri moji. Ako je to istina, cuvajte se poznanika i kome sta pricate. Pomolite se Bogu i sirom otvorene oci.

  • SVM

    22. oktobar 2021 | 11:32

    PA ŠTA REĆI. POSTOJI JEDNA NAŠA LEPA IZREKA: HRANI PSA DA TE UJEDE. NE VERUJ NIKOME. NE POZAJMLJUJ I NE HVALI SE. SVETO TROJSTVO ZA ČUVANJE GLAVE I PORODICE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA