≫ 

Na ovom imanju su navodno nađene desetine hiljade evra: Goran ih zakopao pored kuće sina?

Ovu kuću je, kako saznaje Telegraf.rs, Goran kupio sinu koji je vojno lice

  • 9

Policija pretražila je kuću sina Gorana Džonića, osumnjičenog za ubistvo tročlane porodice Đokić, a gde je navodno pronađen zakopan novac.

Policija je navodno pronašla 43.000 evra, za koje se sumnja da su deo novca koji im je kobne večeri otet.

U kući u čijem je dvorištu pronađen novac niko ne živi. Nju je, kako saznaje Telegraf.rs, Goran kupio sinu koji je vojno lice. Dok je sin u službi, oko kuće bili su radnici koji su radili na završetku kuće i koji navode da nisu čuli ni videli ništa sumnjivo, a da su isto rekli i policiji.

Ipak, iza kuće se nalazi napušteno zemljište sa voćnjakom, koje je prilično zaraslo, a baš u tom delu zemlja je raskopana. Policija je prečešljala i taj deo i oko njega su postavljene policijske trake.

Dok prednji deo kuće gleda ka glavnoj ulici, zadnji deo, od oko 10 ari, gleda prema njivama i nalazi se uz put kojim je ubica verovatno vodio Đokiće da im presudi. U pitanju je nepristupačna i zarasla teritorija, koja sa nalazi na takvoj poziciji da niko ne bi mogao da primeti šta se dešava.

Na tom mestu je navodno zakopan i novac koji je policija naknadno pronašla.

Misleći da će uspeti da zavara trag policiji, osumnjičeni Džonić je nakon zločina, kako se sumnja, deo svog plena zakopao u dvorištu kuće svog sina, a jednim delom novca platio je dug i veruje se da ga je upravo taj postupak odao, čime je svetlo sumnje palo na njega.

Podsetimo, osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, s obzirom na to da su Đokić i Džonić braća. Nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić. Osumnjičeni Džonić inače ima dvoje dece i u svom kraju je važio za prekog čoveka.

Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. Njihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka, i vozilo i tročlana porodica kao da je u zemlju propala.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

Video: Rekonstrukcija zločina koji je zgrozio Srbiju: Đokići su likvidirani brzo, tiho, u blizini naselja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorka

    22. oktobar 2021 | 10:59

    Ima li ko da osveti porodicu.

  • ....

    22. oktobar 2021 | 10:38

    Nek uzmu DNK sa neke novčanice.....

  • Srba Valjevac

    22. oktobar 2021 | 12:13

    Ako pazljivo gledate interviev sa tim matorim Gradom Djonicem ocem od tada potencijalnim ubicom onda mozete zakljuciti da matori zna ili u krajnem slucaju naslucuje da je to njegov sin uradio taj zlocin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA