≫ 

"Mene to ne interesuje": Ovo je reakcija porodice Džonić, policija češlja njive oko kuće

Policija pretražuje i njive koje se nalaze iza kuće

  • 25

Roditelji Gorana Džonića stigli su sa saslušanja u policiji, a na pitanja novinara, Goranov otac odgovorio je da njega "to ne interesuje".

Goranovi roditelji potom su se povukli u kuću i zatvorili kapiju, ali je ubrzo nakon njih ispred doma Džonića stigla i policija.

Kako saznaje Telegraf.rs, policajci trenutno pretražju imanje Džonića, ulaze u prostorije, ali i kosama krče zaraslo šiblje oko same ograde kuće. Pretražuju se i njive koje se nalaze oko njihove kuće.

Podsećamo, iza kuće koju je Goran kupio sinu koji je vojno lice, nalazi se deo koji je zarastao u šiblje, a u njemu raskopana zemlja obeležena policijskom trakom, gde se sumnja da je bio sakriven novac.

Dok prednji deo kuće gleda ka glavnoj ulici, zadnji deo, od oko 10 ari, gleda prema njivama i nalazi se uz put kojim je ubica verovatno vodio Đokiće da im presudi. U pitanju je nepristupačna i zarasla teritorija, koja sa nalazi na takvoj poziciji da niko ne bi mogao da primeti šta se dešava.

Misleći da će uspeti da zavara trag policiji, osumnjičeni Džonić je nakon zločina, kako se sumnja, deo svog plena zakopao u dvorištu kuće svog sina, a jednim delom novca platio je dug i veruje se da ga je upravo taj postupak odao, čime je svetlo sumnje palo na njega.

Komšije u neverici

 

Stanko i Vesna Tošić žive na svega nekoliko kuća udaljenosti od kuće koju je Goran Džonić kupio za svog sina i u čijem je dvorištu navodno pronađen novac ukraden od Đokića.

- Znam ih obojicu. Gorana Đokića sam viđao nekoliko puta letos u menjačnici - objašnjava Stanko, a njegova supruga dodaje da su odlično poznavali i Gordanu i njihovu ćerku Lidiju.

Kako Vesna objašnjava, Lidija i njena unuka su u osnovnoj školi bile jako dobre drugarice.

- Išle su zajedno u razred, dolazile jedna kod druge na rođendane. Posle kad su krenule u srednju školu smanjile su druženje. I njena majka je dolazila kod nas. - priča.

Bračni par dodaje da na Gorana Džonića nisu mogli ni da posumnjaju, te da su zgroženi načinom na koji je ubijena porodica Đokić, naročito zbog toga što su njihova tela nakon ubistva zapaljena.

Kako kažu, o Džoniću nemaju preterano mišljenje jer sa njim dugo nisu bili u kontaktu.

- Do sad ništa negativno nisam čula dok se nije ovo dogodilo. Skoro je kupio sinu kuću u blizini. Samo odavde nema prilaz kući, to je zagradio još prethodni vlasnik. Može da se uđe samo odozgo, sa puta - objašnjava Verica.

Podsetimo, osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski, Đokić i Džonić braća. Nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić. Osumnjičeni Džonić inače ima dvoje dece i u svom kraju je važio za prekog čoveka.

Video: Đokići su bili odlični, Gordana i Lidija su dolazile kod nas: Meštani Moravca iskreno o Džoniću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minaaa

    22. oktobar 2021 | 12:40

    Kako to da ih ne zanima sačuvaj Bože ????

  • Mile

    22. oktobar 2021 | 13:17

    I posle kaze veruj nekom... najludje u celoj prici je sto je pola grada znalo da ubijeni krije novac u autu.

  • Star covek

    22. oktobar 2021 | 12:57

    Ne zanima ga sta mu deca rade.Vrlo sumnjivo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA