≫ 

Dve verzije o otkriću osumnjičenog: Džonićeva supruga u policiji, ovo je žuti skuter ubice?

U policijskoj stanici u Aleksincu nalazi se i žuti skuter kojim je ubica, kako se sumnja, pobegao sa lica mesta nakon izvršenja zločina

  • 16
Žena Gorana Dzonića Suzana dovezena u policiju u Aleksincu

Foto: D.K.

Suzana Džonić, supruga Gorana Džonića, koji se sumnjiči da je svirepo ubio tročlanu porodicu Đokić, uvedena je u aleksinačku policiju, saznaje Telegraf.rs.

Ona je pre toga, u selu Moravac uvedena u policijski automobil nakon što su policajci pretražili kuću i okolinu. Sve vreme tokom pretrage, Suzana je sedela u dvorištu.

Nakon što je policija odvezla Džonićevu suprugu, policija je nastavila da traga za dokazima.

U policijskoj stanici u Aleksincu nalazi se i žuti skuter kojim je ubica, kako se sumnja, pobegao sa lica mesta nakon izvršenja zločina.

Prema nezvaničnim informacijama, u Aleksincu postoje dve verzije priče o tome kako je došlo do otkrivanja Gorana Džonića. Jedna je da je Džonića navodno prijavio čovek kom je dao ukradeni novac, a drugi da ga je navodno prijavila osoba koja mu je pravila prigušivač za pištolj.

Podsetimo, javnost je zaprepastilo svirepo ubistvo porodice Đokić, Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije, iz Aleksinca, koje se dogodilo 26. septembra u ataru sela Moravac. Srbija je nedeljama pratila nove informacije o istrazi ovog monstuoznog čina.

Zbog sumnje da je počinio zločin, sinoć je uhapšen Goran Džonić (59), brat od tetke ubijenog Gorana Đokića. Naši reporteri uputili su se rano jutros ka mestu odakle je osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, oni su uslikali kuću i imanje na kom je osumnjičeni nadvodno zakopao ukradeni novac Đokića.

Video: Policija zasukla rukave u Moravcu: Još traje kopanje rupe u dvorištu Gorana Džonića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zola

    22. oktobar 2021 | 17:10

    Izdvojili su oni njega odma, samo su ga pratili dok ne poklope kockice. A to sto su pustali u javnost je samo da se on moze opustiti i njima olaksati posao. Najbolje da su nama otkrivali detalje rada policije.

  • Duki

    22. oktobar 2021 | 17:07

    Nedaj boze nikome sta ovu jadnu familiju snade .Ljudi moji narode moj pa zar svoj na svoga da unisti familiju celu ako je ovo uradijo njega zivog treba kazniti i sve pomagace nije ovo on sam uradijo .

  • Mile rent-a bubreg

    22. oktobar 2021 | 18:12

    Koliko treba da neko bude zao, glup, srebroljubljiv... da bi uradio tako nešto.Koliko takvih monstruma još ima u narodu koji su spremni na takvo nešto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA