≫ 

Detalji pira u Bajinoj Bašti: Izbodeni mladić (21) operisan, ima rasekotinu na jetri

Napadač uhvaćen na ulicama grada, pre hapšenja obavio poziv

  • 1
Policijska traka, uviđaj

Foto-Ilustracija: Milena Đorđević

Lekari užičke bolnice noćas su hitno operisali 21-godišnjaka iz Bajine Bašte nedugo pošto ga je sugrađanin O. O. (24) najmanje tri puta ubo nožem i naneo mu teške telesne povrede opasne po život.

Napadač je najpre pobegao sa lica mesta, ali je tokom noći uhapšen i njemu je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu određeno zadržavanje pod sumnjom da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Nemio događaj se odigrao 40-ak minuta posle ponoći kada je O. O. sa nožem u ruci uleteo u kafić "Luda noć" u Ulici Vojvode Mišića u Bajinoj Bašti i nasrnuo na 21-godišnjaka koji je sedeo unutra zadavši mu više udaraca u predelu grudnog koša, stomaka i leve ruke.

Prema nezvaničnim saznanjima, napadu nožem prethodio je raniji verbalni i fizički sukob njih dvojice, piše Blic.

Neko od prisutnih u lokalu pozvao je policiju i hitnu pomoć koji su došli na lice mesta. Posle prve pomoći ukazanoj u Bajinoj Bašti povređeni je odmah prevezen u Opštu bolnicu Užice gde mu je, između ostalog, dijagnostikovana i rasekotina na jetri zbog čega je hitno operisan i zbrinut na hirurškoj intenzivnoj nezi. Koliko udaraca je zadobio za sada nije poznato.

O. O. je posle napada otišao iz kafića, ali je tokom noći pronađen. Prema onome što se priča, osumnjičeni je telefonom pozvao gazdaricu kafića i pitao je da li je u njenom kafiću zaboravio jaknu. Kada je ona rekla da je jakna tu, on je krenuo da je uzme i uhapšen je na jednoj od bajinobaštanskih ulica. Kod njega je pronađen nož dužine sečiva 10 centimetara.

Više javno tužilaštvo u Užicu, javljaju mediji, pokrenuće istragu u ovom slučaju i protiv O. O. predložiti pritvor.

Video: Sukob u metrou: Mladić izboden nožem i gurnut na šine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA