≫ 

Rasvetljeno paljenje automobila u Novom Sadu, koji su u vlasništvu Snajperove ljubavnice

Uhapšen mladić iz Bača

  • 11
Slobodan Milutinović Snajper požar Automobila Novi sad

Foto: Privatna Arhiva, 192.rs

Intenzivnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo izazivanje opšte opasnosti i uhapsili osumnjičenog, M. R. (26) iz Bača.

Sumnja se da je on, 7. oktobra, izazvao požar na dva automobila, parkirana u Stražilovskoj ulici, tako što ih je, prethodno, polio zapaljivom tečnošću.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Nakon što je potvrđeno da su zapaljeni automobili koji pripadaju ljubavnici Slobodana Milutinovića Snajpera i njenom ocu, pojavio se i snimak sa nadzornih kamera, na kom se vidi kako muškarac prilazi parkiranim automobilima, poliva ih benzinom, pali i dolazi do eksplozije. Muškarac se potom trčećim korakom udaljava sa lica mesta.

Da su u pitanju automobili U. J. i njenog oca, potvrdili su članovi porodice prebijene devojke.

Automobili BMW X5 i mercedes A klase planuli su u Stražilovskoj ulici oko ponoći. Plamen je vrlo brzo progutao skupocene automobile. Komšije koje su se zatekle na licu mesta kažu da je plamen bio veliki i da su odmah pozvani vatrogasci koji su brzo stigli.

Povređenih, na sreću, nije bilo.

Podsećamo, Snajper je 20. septembra uhapšen zbog sumnje da je pretukao svoju ljubavni u U. J, čiji je auto noćas izgoreo. To, navodno, nije bio prvi put da se iživljavao nad njom.

Snajper je početkom septembra zajedno sa svojom zakonitom suprugom uhapšen u velikoj akciji policije, u okviru koje je rasvetljeno i ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47). Oni su uhapšeni jer su u svom posedu imali nelegalno oružje.

U žižu javnosti je došao kada je kao član Uprave FK Vojvodina uhapšen u martu ove godine u akcije policije Republike Srpske.

Preživeo je 3 atentata.

Video: U Novom Sadu zapaljena dva skupa automobila: Poznato čiji su, jedan je vlasništvo Snajperove devojke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA