≫ 

Prikazan snimak nesreće u kojoj je stradala Jovana, suze u sudnici: "Stop" svetla nisu bila upaljena do udarca

Trenutak nesreće prikazan na ekranu Višeg suda naterao je suze na oči porodici i prijateljima nesrećne Jovane koja je od zadobijenih povreda preminula u KC Niš nekoliko dana nakon nesreće

  • 1
Jovana Petković, poginula devojka Foto: Privatna arhiva

Na današnjem ročištu u sudnici Višeg suda u Nišu prikazan je snimak nesreće u kojoj je nastradala Jovana Petković (25) iz Žitorađe, kada se direktno u njen auto zakucao "golf" kojim je upravljao Mladen Gigić (20) vozeći pijan i prošavši na crveno svetlo.

Na snimku se jasno vidi da "stop" svetla nisu bila upaljena sve do neposrednog udarca u Jovanin BMW, što baca u vodu prethodne navode odbrane i samog optuženog da su kočnice bile neispravne, prenose Novosti.rs.

Na snimku koji traje minut i 54 sekunde, vidi se da u raskrsnicu ulazi vozilo BMW koje skreće levo. U 1.07. sekundi ulazi "golf" bez "stop" svetla koja se uključuju tek u 1.08 sekundi, onog momenta kada je nesreća već bila izvesna.

Trenutak nesreće prikazan na ekranu Višeg suda naterao je suze na oči porodici i prijateljima nesrećne Jovane koja je od zadobijenih povreda preminula u KC Niš nekoliko dana nakon nesreće.

Video: Uznemirujući sadržaj: Motociklista pokosio ženu dok je prelazila ulicu u selu kod Čačka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    26. oktobar 2021 | 16:51

    Ја мислим да сви треба да урадимо рол бар,превентивно

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA