Novi dokazi da je Džonić jedini izvršilac ubistva Đokića: Kamere zabeležile njegovo kretanje

Goran Džonić, brat od tetke Gorana Đokića, koji je ubijen sa svojom porodicom u ataru sela Moravac, snimljen je u noći ubistva

  • 64
Grafit Moravac, Goran Džonić Porodica Đokić

Foto: D.K. , Facebook/Goran Dzonic

Zahvaljujući video zapisima u selu Tešica, rekonstruisano je kretanje Gorana Džonića 25., 26. i 27. septembra kada je pripremao i izvršio ubistvo svog brata od tetke Gorana, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije (25).

Policija je izuzela snimke sa kamera u ovom aleksinačkom selu koje se nalazi između Moravca gde je Džonić izvršio zločin i mesta ka Donjoj Trnavi gde je pronađeno spaljeno vozilo. Na tim kamerama registrovano je da je Goran 25. septembra na žutom skuteru prošao kroz Tešicu, otišao do stare separacije koja se nalazi u gustoj šumi kraj Južne Morave gde je ostavio motorcikl. Posle toga je telefonirao poznaniku koji ga je odvezao do Moravca.

Džonić je ponovo snimljen u noći između 26. i 27. septembra kada je odvezao Goranov "folksvagen pasat" na mesto gde ga je zapalio. Zatim je uzeo skuter koji je tamo ostavio i vratio se u Moravac.

Na ovaj način još jednom su oborene njegove tvrdnje da je imao saučesnike u stravičnom zločinu, te da on nije neposredno izvršilac već braća K. M. i K. M.

Džonić je bio uporan u ovim svojim tvrdnjama bez obzira na to što je na pištolju i novcu koji je pronađen u dvorištu njegovog sina, nađen samo njegov biološki trag. Otišao je čak toliko daleko da je u svirepo ubistvo umešao i bliskog prijatelja braće, D. P. iz Nozrine pa je na osnovu njegovih optužbi, za čovekom koji se nalazi u inostranstvu, raspisana poternica.

Ni na jednom od predmeta koji su veštačeni na biološke tragove izvršilaca ubistva tročlane porodice Đokić, nije pronađen DNK braće K. M. i K. M. Bez obzira na sve te dokaze, braća se i dalje nalaze u pritvoru pod optužbom da su Džoniću bili saučesnici.

Podsetimo, Goran Đokić, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija nestali su u noći između 26. i 27. septembra dok su iz Moravca, gde su posetili Goranovu majku, išli kući u Aleksinac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra u njivama u Moravcu.

Za njihovo ubistvo osumnjičen je Goran Džonić, brat od tetke ubijenog a motiv stravičnog ubistva je navodno koristoljublje, jer je ubica dugovao velike sume novca brojnim poveriocima, uključujući i žrtvu.

Video: Goranu Džoniću i njegovim sinovima određen pritvor od 30 dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud

    26. oktobar 2021 | 19:02

    Pa dobro koje lud ovde zasto kamere niste gledali odmah a ne posle mesec dana...

  • Z

    26. oktobar 2021 | 19:06

    Zasto se nije oglasio taj koji ga je odvezao od skutera

  • Viki

    26. oktobar 2021 | 19:43

    Koja gnjida, neće sam da ide u zatvor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA