≫ 

Ispovest očajnog oca iz Trgovišta čiju ćerku proganja manijak: "Ne sme da izađe iz kuće"

Ćerka je u strahu, jer je on progoni, a ja ne znam kako da joj pomognem, a da nikome ne naudim

  • 3
Strah nasilje u porodici violence family deca žena Foto: Shutterstock

Nebojša S. iz Trgovišta tvrdi da je njegova ćerka A. S. (22) već mesecima izložena psihičkoj torturi od strane C. S. iz sela Donji Stajevac i da iako je slučaj već tri puta prijavljivan, nema nikakve reakcije od nadležnih organa, pa je odlučio da angažuje advokata.

U Osnovnom javnom tužilaštvu je potvrđeno da se na tom slučaju radi:

- Iako je moje dete punoletno, ona je za mene dete. Nijednom ocu nije svejedno kad gleda svoju ćerku, koja je odličan student završne godine, mlada i lepa, a ne sme da izađe iz kuće. Spava sa upaljenim svetlom i živi u stalnom strahu od čoveka za čiju prošlost svi znaju, jer je već bio u zatvoru za slično delo - započinje priču Nebojša, dok drhtavim rukama pokazuje nalaze psihijatra koji dokazuju pod kakvim je stresom devojka, prenose Novosti.rs.

Ćerka mu se, kaže, u septembru poverila i pokazivala poruke koje dobija od C. S., a onda ju je on presreo ispred kuće i pretio joj. Navodno ne samo njoj već i mlađoj ćerki.

- Pokušavam da sve rešim civilizovano, moja ćerka tvrdi da nikada ništa nije imala sa tim čovekom, iako je on pričao da joj je kupovao nakit, bunde i lekove. Pa, mi bismo to u kući primetili. Ćerka je u strahu, jer je on progoni, a ja ne znam kako da joj pomognem, a da nikome ne naudim, jer nijedna mlada žena ne zaslužuje da živi u strahu od progonitelja - kaže Stefanović.

Njegova ćerka kaže da joj je teško da priča o svemu, ali je ponovila da čovek insistira na susretu, čak joj i preti.

Ona je u ponedeljak saslušana u policijskoj stanici u Trgovištu, ali o tome nije želela da priča, jer ima utisak da joj uprkos svemu niko ne veruje. Ona je u izjavi, koju je dala, ispričala prirodu odnosa kao i susrete koje je imala sa čovekom za koga tvrdi da je progoni, izričito tvrdeći da sa njim nije imala nikakav kontakt, da od njega nije uzimala novac i da mu nije dala nikakav povod. Nije mu odgovarala ni na pozive ni na poruke.

Video: Manijak iz čista mira divljački oborio decu na pod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    27. oktobar 2021 | 12:08

    Da si pravi otac znao bi kako To da rešiš, ne bi strepeo za svoju budućnost i nekoliko godina u zatvoru. Sud ti sigurno neće pomoći.

  • Rajkoo

    27. oktobar 2021 | 13:10

    prvo bi mu ljudski objasnio kakve posledice bi mogao da snosi ako neprestane a posle bi radila stangla naravno bez svedoka

  • petar

    27. oktobar 2021 | 13:05

    Stangla otvori mi glavu i to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA