≫ 

Saslušan otac osumnjičen za obljubu ćerke: Sve predstavio kao prirodan čin?

On je osumnjicen za obljubu nad detetom zloupotrebom položaja, a za to krivično delo zakonom je predviđena kazna od tri do 12 godina zatvora

  • 3
Slađan Bobi Krinulović

Foto: Facebook

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Požarevcu, odredio je jednomesečni pritvor za Slađana K. (49) iz okoline Petrovca na Mlavi, zbog sumnje da je obljubio svoju dvanaestogodišnju ćerku.

Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio delo za koje se tereti i zbog težine samog dela za koje se sumnjiči, pišu "Novosti".

On je osumnjicen za obljubu nad detetom zloupotrebom položaja, a za to krivično delo zakonom je predviđena kazna od tri do 12 godina zatvora.

Nakon što je uhapšen, osumnjičeni je saslušan pred višim javnim tužiocem, u prisustvu branioca koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti.

Tom prilikom, on je opisao šta je radio, ali je to predstavio kao nešto prirodno, što ne podleže krivičnoj odgovornosti. O tome šta je radio nad svojom cerkom, osumnjičeni je objavljivao na fejsbuk-grupi svojim "istomišljenicima", što je primetio jedan njegov rođak i prijavio policiji, navodi list.

Inače, osumnjiceni ima ukupno petoro dece. Troje je punoletno, a osim devojčice od 12 godina ima i dečaka od 10 godina. Dvoje maloletne dece je smešteno u hraniteljsku porodicu.

Video: Gordana je komšinica manijaka iz Niša koji je pipkao devojčice: Poveravala mu je svoju decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    28. oktobar 2021 | 10:33

    Od 3 do 12 godina kazna....Sta bi sa dozivotnom? Sramota. Zaista, od svih ljudi koji hodaju ovim svetom, deca su bica koja imaju najmanja prava. Jedino od njih jos manja prava imaju nerodjene bebe, koje jedino sto mogu je da ispuste nemi krik, kada ih vade iz utroba svojih majki

  • M-78

    28. oktobar 2021 | 10:43

    Zatvoriti ga i baciti kljuc!

  • paja

    28. oktobar 2021 | 10:40

    Težak psihički bolesnik. Doživotno u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu zatvorenog tipa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA