≫ 

Tužilaštvo traži pritvor: Presretao žene, pokazivao im polni organ i pričao svašta

D.J. se sumnjiči da je od marta do oktobra ove godine na teritoriji Čukarice i Savskog venca presretao žene i polno ih uznemiravao

  • 7
Hapšenje polno uznemiravanje Foto: MUP

U Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je D.J. (43) osumnjičen za polno uznemiravanje više žena na Čukarici i Savskom vencu od marta do oktobra ove godine, prenosi Tanjug.

Nakon saslušanja na kom je osumnjičeni izneo svoju odbranu, tužilaštvo je tražilo od suda da mu odredi pritvor. Tužilaštvo ga tereti za sada za četiri krivična dela polno uznemiravanje.

D.J. se sumnjiči da je od marta do oktobra ove godine na teritoriji Čukarice i Savskog venca presretao žene, pokaživao svoj polni organ i dodirivao se, a potom im upućivao reči neprimerene sadržine i seksualne konotacije, saopštio je ranije danas MUP.

MUP je pozvao oštećene na sličan ili isti način, a koje prepoznaju osumnjičenog sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi na brojeve telefona 011/279-75-17 i 064/8927-844.

Video: Bije kao sveti Ilija u ženskom obliku: Nasilnik napao devojku pa dobio teške batine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA