≫ 

"Smejale smo se i plakale zajedno": Ovo je devojka koja je poginula sa bratom

L. Z. (22) i njen brat od tetke S. S. (14) poginuli su kada su automobilom sleteli u kanal

  • 4
Vrbovsko nesreća Foto: Lola Z.

Devojka L. Z. stara 22 godine poginula je rano jutros na putu za Vrbovski, a sa njom je bio i njen 14-godišnji brat od tetke S. S.

Njeni prijatelji opraštaju se na društvenim mrežama emotivnim porukama.

- Zašto ti, zašto? Smejale smo se i plakale zajedno. Falićeš mi mnogo - napisala je njena drugarica na svom Instagram profilu.

Samo nekoliko sati pre nego što su poginuli u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu za naselje Vrbovski, njih dvoje slavili su sa prijateljima. O tome svedoči poslednja fotografija koju je devojka objavila na svom Instagram profilu, na kojoj se vide flaše piva i komentar: "Pa da krenemo".

Nekoliko sati kasnije, u gluvo doba noći, L. Z. je sa svojim dečkom S. V. (32), drugaricom i četrnaestogodišnjim bratom od tetke krenula automobilom koji je upravljao S. V. ka naselju Vrbovski, gde je tinejdžer privremeno boravio sa porodicom. Na skretanju ka tom naselju, L. Z. je, iz sada nepozntih razloga, tražila da sama odveze brata do kuće. Međutim, nekoliko minuta kasnije, na oštroj krivini su sa puta sleteli pravo u kanal.

Njen dečko, zabrinut što se ne vraća i ne javlja se na telefon, prijavio je policiji njihov nestanak. Potragu je znatno otežavala magla koja se spustila u tom delu grada, a automobil je pronađen oko četiri sata posle ponoći.

Teča poginulog S. S. kaže da je on u Glogonj došao pre dva dana sa porodicom, jer su renovirali stan, a da je i sinoć bio u Beogradu zbog sređivanja stana i da je sestra L. Z. trebalo da ga doveze u selo, navodi Kurir.

Video: Nesreća kod Jugoslovenskog dramskog pozorišta: Autom oborio policajca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    14. novembar 2021 | 07:08

    Kako procitah bila je neka proslava. Na tim i sl. proslavama pije se na hektolitre alkohola. Mozda ona nije ali samo pisem. Mnogo je udesa i mrtvih zbog pica. To mladi ne shvataju. Popijem ne u auto. Tu je taksi.

  • 😎

    13. novembar 2021 | 23:41

    Sudbina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA