≫ 

Snimljena još jedna krađa: Ušli u kafić posle radnog vremena, jedan priča s radnicom, drugi uzima "plen"

Jedan od njih pokupio je telefon i izašao iz lokala

  • 2

U ponedeljak, 15. novembra, oko 22 sata u jednom kafiću na Vračaru došlo je do krađe, a sve je snimila nadzorna kamera.

Radnica je ostala sama u lokalu nakon radnog vremena, kako bi počistila i prebrojala pazar. Tada su u lokal ušla dva nepoznata muškarca.

- Radnica je završila sa poslom. Oko 00.15 je brojala pazar. Kolega je bio u toaletu. Na snimku se vidi da je 22 sata, ali vreme na kameri nije dobro. Dvojica muškaraca su ušli na dalja vrata, ona ih je čula. Jedan je prišao i pitao da li može da dobije kapućino. Ona se uplašila jer je u tom momentu sav novac držala u rukama. Ostala je da sedi i rekla da je zatvoreno i da izađu - isrpričali su nam iz tog vračarskog kafića.

Kako objašnjavaju, on je sigurno video mobilni telefon na pultu, te je nastavio da razgovara sa radnicom, tražeći upaljač.

- U međuvremenu se iza njega pojavio još jedan momak koji je uzeo telefon i izašao napolje. Danas će naš direktor da ode u policiju sa kutijom od telefona. Možda nađu način da ga prate. Imali su sreće, telefon je kupljen pre dve nedelje - dodaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    18. novembar 2021 | 13:11

    normalno zabraniti im posle 19 h izlazak jel kruže kradu napadaju pljačkaju a drzava nista ne preduzima policije nigde za migrante ali zato naše odmah hapse po ulicama

  • 🐴

    18. novembar 2021 | 13:12

    Dobar Dan rođaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA