≫ 

Ubica iz Makrešana osuđen na 16 godina robije: Priznao da je ženi presudio čekićem. Udarao je po glavi

Prizor mrtve majke u sobi porodične kuće prva je videla ćerka

  • 1
Čekić, čovek, napad Foto: Shutterstock

Srđan M. (51) iz Makrešana kod Kruševca osuđen je na 16 godina zatvora zbog teškog ubistva supruge Mirjane (45), saznaju "Novosti". Više javno tužilaštvo u Kruševcu zaključilo je sa okrivljenim sporazum o priznanju krivičnog dela, koji je potvrdio Viši sud, čime je okončan sudski epilog zločina u kruševačkom selu.

U tragediji, koja se u porodičnoj kući dogodila 8. juna u sitnim satima, Milosavljević je, kako je ranije predočeno, sa više udaraca čekićem u glavu usmrtio svoju suprugu, ali je nesrećnu ženu prethodno nakon verbalne rasprave udarao i rukama. Sagovornici "Novosti" kažu da je sada osuđeni imao problema sa alkoholom, da se teško nosio sa ljubomorom i da je kobne noći bio pijan.

- Žrtva se vratila i iz druge smene u fabrici, a prethodno se dogovorila sa mužem da je sačeka. To se nije dogodilo, već ga je kod kuće zatekla u pijanom stanju. Posvađali su se i on je žrtvu najpre udarao, a potom je i čekićem udario u glavu - priča izvor.

Nažalost, prizor mrtve majke u sobi porodične kuće prva je videla ćerka. Kako je predočila novinarima, otac je izašao iz druge sobe i dok je žurno napuštao kuću, rekao je: "Ubio sam je". Policija je osumnjičenog brzo uhapsila, a ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt nesrećne žene.

Prema svedočenjima meštana Makrešana, selo je zaziralo od osumnjičenog.

- Dovodio se u vezu sa nekom krađom drva i napadom na meštanina, pričali su da je izazvao i udes posle čega mu je izrečena mera obaveznog lečenja od alkohola - rekli su u Makrešanu. - Mirjana je, s druge strane, bila požrtvovana i vredna majka.

Video: Ubio brata, pa sebi presudio: Telo u novosadskom lokalu ležalo danima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Malo je

    25. novembar 2021 | 13:16

    Ubio ženu i dobio 16 godina. Za koliko će da izađe iz zatvora? Strašno. Treba rigoroznije kazne da budu za sva krivična dela...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA