≫ 

DNK veštačenje potvrdilo: Džonić držao pištolj kojim su ubijeni Đokići, na oružju i Lidijini otisci

Džonićevi tragovi su pronađeni i na novcu kao i na trakama kojima su novčanice bile vezane

  • 13
Goran Džonić, porodica Đokić Foto: D.K. , Facebook/Goran Dzonic, Privatna arhiva

Rezultati prvih DNK veštačenja potvrdila su da je Goran Džonić, osumnjičen za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, držao pištolj kojim su oni usmrćeni. Međutim, DNK trag otkriven na oružju bio je mešan, odnosno osim Džonićevog otkriveno je prisustvo biološkog materijala i njegove bratanice Lidije.

- Ti tragovi upućuju da je Lidija u nekom trenutku imala kontakt sa oružjem. Može da znači da se branila, ili da je oružje bilo prislonjeno, ili da ga je ubica imao u ruci dok je vukao njeno telo – objašnjavaju naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Takođe, Džonićevi tragovi su pronađeni i na novcu kao i na trakama kojima su novčanice bile vezane.

- Veštačen je veliki broj predmeta povezanih sa zločinom, na svima njima pronađeni su tragovi ili Džonića ili žrtava. Za sada nema potvrde da je neko od ostale četvorice uhapšenih na nekom od njih ostavio svoj biološki materijal – objašnjavaju naši izvori.

Tročlana porodica Džonić ubijena je 26. septembra u ataru sela Moravac. Za njihovo ubistvo osumnjičen je Goran Džonić ali i njegovi sinovi Milan i Stefan kao i braća K.M. i A.M. iz Moravca. Svima je produžen pritvor za još 30 dana.

Video: Ovo je put kojim se kretao Džonić od mesta ubistva do mesta gde je spalio automobil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jana

    26. novembar 2021 | 18:07

    Samo dozivotna Bilo daje on ili njegovi sinovi ili neko drugi ubiti Celu familiju samo psihopate mogu tako nesto da urade

  • Maki

    26. novembar 2021 | 16:24

    Dokle vise Dzonic sve SE zna, samo da nebude kao kod Marjanovica.

  • Nikola

    26. novembar 2021 | 16:57

    Daj Bože da ovo ne bude novi slučaj 'pevačica' jer još nisam čuo ni jedan ozbiljan dokaz od koga advokati neće moći da prave igranku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA