≫ 

Tuča migranata ispred kladionice u Kikindi: Jedna osoba preminula, više njih povređeno

Opšta tuča i svađa koja je prerasla u krvavi obračun dogodila se u centru Kikinde, ispred kladionice u kojoj su muškarci boravili

  • 1
Hitna pomoc, noć Foto: Shutterstock

U tuči koja je danas oko 17 časova izbila između desetak migranata nakon izlaska iz kladionice u Kikindi, nožem je povređeno njih nekoliko.

Jedan je preminuo, jedan je ostao u bolnici, ostali su lakše povređeni. Oni su zbrinuti u kikindskoj Opštoj bolnici, dok je uviđaj obavilo Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu koje je preuzelo slučaj.

Opšta tuča i svađa koja je prerasla u krvavi obračun dogodila se u centru Kikinde, ispred kladionice u kojoj su muškarci boravili. Kako Informer nezvanično saznaje, do ubadanja noževima došlo odmah nakon izlaska iz kladionice, a razlog svađe je novac.

-Bilo je njih desetak koji su se prvo tukli, a zatim su potegli noževe i počeli da se ubadaju. Svađa je izbila zbog novca posle izlaska iz kladionice. Nekoliko njih se razbežalo, a nekolicina je ostala - kaže izvor Informera.

Povređeni migranti su vozilima saniteta prevezeni u kikindsku Opštu bolnicu, ali je za sada njihovo zdravstveno stanje nepoznato. Kikindska policija izašla je na lice mesta i ogradila deo trga u kom se krvavi obračun dogodio, a uviđaj je obavio tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zenjaninu.

Ovo nije prvi slučaj svađe i ubadanja noževima migranata u Kikindi, a slični događaji postali su uobičajena pojava u inače mirnom banatskom gradu, gde se ovakvi incidenti gotovo nikada nisu dešavali.

U kikindskom Pihvatnom centru, koji je otvoren 5. aprila 2017. godine u nekadašnjoj zgradi "29. novembra" na putu između Kikinde i Banatske Topole, smešteni su migranti koji su samci, a smeštajni kapacitet je za 240 osoba.

Video: Borba između migranata i obezbeđenja usred centra Beograda: Upali u poznatu prodavnicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivko

    29. novembar 2021 | 14:37

    Ma ne moguce da nose nozeve i da se tako ponasaju pa oni su ovde mukom dosli pobegli od rata a i ovde su samo u tranzitu tako da ne blatite ovaj posten napaceni narod.. To su neki anti vakseri ili jos gore djilasovci lopuze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA